Sunday, February 24, 2013

Pendaftaran Subjek Sem 2 | UiTM

Assalamualaikum....huwaaa...harini bangun awal pagi semata-mata nak ke rumah mama pinjam internet...al-maklum la manusia yang kedekut macam sally ni...tak reti nak subscribe broadband mahu pun UniFi...hehehe...selalu online kat office jer...nampak bebenor kedekutnya kan...? ehee~
hehehe...actually, datang umah mama hari ni just nak daftar subjek jer...subjek untuk semester 2...nampak tak...? nampak tak...? nampak bebenor dah susah baru ingat mama...lalalalala...gurau je la...actually memang dah janji dengan mama semalam nak datang umah mama...bukan setakat nak online jer...sebab nak tolong mama cari pelamin and photographer untuk wedding abang sally nanti...biasa la...wedding planner la kata kan...kena la pergi jumpa client...hehehe :P


ohhh...lupa nak cakap !! if korang ade kenal photogapher or orang yang boleh mekap + buat pelamin...bole la komen kat entry sally...kalau boleh kasi link la...senang sikit sally nak cari...eh! macam lari topik pulak...tajuk lain, isi dalam entry lain...hehehehe...

3 comments:

  1. moga dipermudahkan segala urusan sally sekeluarga..
    yeah..x lama lg de kenduri besar..besh2x..

    ReplyDelete
  2. eh, student uitm mn ni ye? SA, Penang?

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan semuanya ya slly

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!