Official Music Video | Tasha Manshahar & Syed Shamim - Be Mine

2:25:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...hari ni bos kasi kerja banyak...tak sempat nak update...so, tunggu masa lunch baru ade time nak update...actually sally just nak kongsi satu video yg sally baru tengok kat YouTube tadi...rasanya mungkin ramai tak kenal dengan Tasha Manshahar....actually dia artis Youtube, sama macam Ainan Tasneem and Najwa Latiff tu...so, try la dengar....quite nice jugak laaa...ohh...partner dia Syed Shamim tu comel ! :)


Bermula di Facebook
Kau tegur ku dulu tak tahu malu
Tak kuasa nak layan
Aku buat tak tahu
Kau terus cuba dan mencuba
Sehingga ku jatuh cinta
Gatalnya dirimu
Membuatku terjatuh

Bila kita mula mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang
Sikit sikit aku merajuk
Kau selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
Ku cuma nak uji saja
Chorus
Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you
Ulang Chorus 2X
Dalam pada ku gembira
Kadang kala sedih juga
Kau sudah berpunya
Tak mungkin jadi milikku selamanya

You Might Also Like

4 comments:

  1. oh lagu ni suka tp penyanyi nya tak kenal,,hehe

    ReplyDelete
  2. suka plak baca lirik2..mcm mana lagunya?nnt nak dengar dulu..rasa mcm tak kenal jer penyanyi2..

    ReplyDelete
  3. mase first time cheqkaq dengar ritu, memang dh jatuh cinta..hehehe

    Sally,minum tea saje pon xper..cume kena jaga makan betol2 n air masak banyak2..:) usaha gigih lagi ye dik?eh?awk ade g STS kt PWTC tak ritu?akak cm nmpak awk..ke pelanduk dua serupa..kiki

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!