Korean Movie | Lie To Me

4:23:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...hehehe...sorry lambat update hari ni...hehehe...baru lepas khatam cerita korea...hahaha...sebab lama sangat cuti...so hobi lama dah kembali lagi...tengok cerita korea sampai LEBAM! hahaha....sally baru jer lepas habis tgk cite ni....eh? bos takde kat office for the whole week la....... okay...okay...okay...sorry...hari ni jer....hari ni jer ye bos sally tak buat keja 2 jam....maap...maap...mintak halal yer bos gaji sally...teeheeee ^_^.....

semalam nak habiskan...tapi member ajak lepak kejap...so,habis masa 2 jam macam tu...kalau tak semalam lagi dah siap habis semua....hehehe...details movie klik jer kat gambar kat bawah :)

p/s : nak sambung buat keja...babai...

notakaki : sila jangan tiru perangai sally yer...dosa! =.="

You Might Also Like

4 comments:

  1. hohoooo da lame tak layan drama korea since abes belajar, sebab supplier da xde :(

    ReplyDelete
  2. weehooo.. baru stat nak tengok ni. gigih x? hehe

    ReplyDelete
  3. pelakon lelaki tak hensem..haha..jahat kan

    ReplyDelete
  4. dulu masa bujang mmg layan korean tapi la nie erm tak sompek

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!