Kalau ada yang bagi.......

9:52:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

Assalamualaikum...Hari ni nak buat pengakuan....Kalau ade lelaki yang bujang yang bagi kat sally snow globe ni...hehehe......hehehe...nanti kite fikir nak kawin dengan awak ke tak....err...tapi cuba jadi ikhlas sikit...bagi jer...alaaa...bukan mahal pun...kot...


Hehehe...kalau ade sesape yang baik hati nak kasi kat sally...bagi jer laa...okay...?

Notakaki : Benda yang sally teringin sangat someone special kasi kat sally...biar murah tapi bermakna.. :)

You Might Also Like

2 comments:

  1. Hahaa.. Cantik kristal nie.. Nak jugak klau someone wish to give it to me.. HEHEE! :)

    ReplyDelete
  2. cantik..kak MV tak pernah dpat pun..haha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!