I'm CRAVING for this :(

12:46:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

ASSALAMUALAIKUM...

*slurupppp....

hadoi...kenapa la sally ni...tiba-tibe mengidam ni...nak kata ade baby dalam perut takde pulak...hahahha...ni mesti kes pembawakkan budak anak jiran belakang rumah ni...hahahaha....


actually sally dah banyak kali buat kek ni...tapi lately jadi malas...kalau dulu habis segala benda sally dengan akak masak...dari kek ke pastry sampai la ke roti semua la kami cuba...

tapi lama-lama jadi malas pulak...hehehe...sape tau ade jual kek ni kat mana...? yg penting frosting dia sedaap...sebab selalu sally beli...sally rasa paling failed kalau dah kek sedap tapi frosting dia tak sedap...

*penampar

hahaha...dah la nak beli tapi banyak complaint kan...? kawan-kawan sally yang banyak complaint gitu...dorang kata kalau sally punya...makan frosting dulu baru makan kek...tapi sally rasa frosting sally yg tak sedap...entah-entah dorang puji sebab nak kek free kot...??

*penampar lagi doploh kali

okay-okay...sape-sape tau mana ade Red Velvet cake @ cupcake yg sedap...sila bagi tau sally...sally nak jugak beli hari ni...tak kira..!!

You Might Also Like

2 comments:

  1. Pergh! Lama dah tak makan..tp manis kan..yang nieza beli aritu takde cream atas dia rasa oren..org ckp yg oren lg sodap!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!