Thursday, February 28, 2013

Happy Birthday Dato' Mohamed Nazir Meraslam :)

fuhhh...panjang nya tajuk ! hahaha...Assalamualaikum...salam khamis ... salam tarikh 28th ... hehehe...tarikh keramat setiap bulan tu bagi company sally...wee ~ ohhh.... masa dalam entry ini ... saly ade janji nak update pasal birthday big boss merangkap coach yg paksa sally kurus, Dato' Mohamed Nazir Meraslam... 28th February 2013 merupakan hari lahir Dato' yg ke 52...muda lagi...weee ~

Dato' Mohamed Nazir Meraslam
so, hari ni semua staff dia sambut la birthday dia...mana tau bile Dato' terharu mesti dapat naik gaji kan...? eh? hahaha...nampak tak ikhlas di situ.. hahaha... takde la...actually mmg setiap tahun kami akan celebrate birthday Dato' and semua staff...kira macam setiap bulan ...sape yg lahir bulan tu kan...eh, sally malas nak cerita banyak...tengok gambar jer la ek...? korang pun boring kan... hehehe... *penampar

Kuih ni sedaaap gila...slurpppp...

Abg Bad, Kak Fariza, Kak Miza & Farehah

Puan Samira, Kak Miza & Farehah

Kak Nurul, Puan Samira, Kak Miza, Farehah & Izzati


ohh! ni la Incik Boss yg bg kitorang surprise semalam...aiseh...En Jamsari :)

Feb 13 - Dato' Nazir, En Jamsari, Puan Samira, Kak Miza, Abg Azhar & Farehah :)

9 comments:

  1. wowww-3 . handsome laa dato' tuh kak sally :D hehehe

    ReplyDelete
  2. kan Aina kan...? putih ! sebab Dato' ni org pakistan :)

    ReplyDelete
  3. wahh bos dato..hebat la ni kerja..

    ReplyDelete
  4. sedapnye kek tu sally...
    muka dato' tu young forever....

    ReplyDelete
  5. dah berkali kali singgah ni kali pertama komen. hihi. wow bestnya satu opis macam sibling gitu. sambut birthday . =)

    ReplyDelete
  6. alamak. makanan semuanya amat menyelerakan huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Seronok kalau bos selalu ada. Bos kakak sebulan sekali aje masuk M'sia itupun sebab nak sign cheque. Kalau tak tak nampak batang hidung...

    Happy biithday to all of them:)

    ReplyDelete
  8. @HH : mana ade laa... biasa-biasa jer... :)

    @Yumida : tak sedap la kak...hehehe...awet muda la katakan...

    @Carl : hai adik !! :)

    @Sue : huh!! baru nampak batang hidung dia...

    @Kakzakie : hehehe...bos sally pun masuk sign check jer kak...ade la dlm 10 minit sehari jmpe dia :)

    ReplyDelete
  9. Seronokkan kalau big boss pun ada sekali!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!