Hadiah untuk SEGMEN : Song In My Heart

4:30:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

assalamualaikum...alhamdulillah...ramai jugak yang sudi join segmen sally...even segmen tu agak childish sikit...tapi why not we express our self in different way kan...instead of tulis panjang-panjang...baik kita express dari lagu yang kita rasa bermakna kan...?

okay melalut dan merepek...!!

hehehe...last week sally ade janji nak bagi tau hadiah ape yang bakal korang terima untuk sesape yang join segmen sally....hehehe....sebab segmen ni macam budak-budak...hadiah pun macam budak-budak punya...who cares..? nama pun hadiah kan....??? terima jer... :)

ni tabung...tak comel ek...? alaaa...comel kan...?? nanti bila isi duit tabung boleh ingat kat sally...hehehehe :)

 


You Might Also Like

7 comments:

  1. wah..so kiut la sally..lama dh x menabung duit ni..

    ReplyDelete
  2. Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. cantiknye.nak nak nak..ala tapi dh tamat ke.ima dah buat entri ari tu tp tak post & tak submit lg sebab ms tgh buat tu terbantut menaip.pastu lupa nak smbung blik.huhu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!