Friday, January 25, 2013

Sakit Tekak :(


assalamualaikum...hari ni sakit tekak...bangun pagi tadi jer dah rasa perit semacam...makin petang makin sakit pulak...pulak duduk bawah aircond...lagi terasa sakit peritnya tekak ni...nak tutup aircond kag,kesian kat kawan-kawan yg lain...so,dapat slow kan pun dah cukup elok...alhamdulillah...nasib baik lah kan sakit tekak takde kaitan dengan tangan...so,masih lagi boleh menaip...kan...? tapi sesapa yg call...mmg tak dapat nak layan...cakap pun macam cakap dengan semut dalam gula...eh..?

ohh...sally ada satu berita gembira kepada penggemar CENDERAHATI atau omputih panggil souvenirs...hehehhe...esok sally akan jalankan satu GA...so,sesape yang berminat...bolah la join...tau...ok..? doakan kesihatan sally yer...insyaAllah :)

6 comments:

  1. heheheh. sya nak join ler nak jadi peserta pertama lagi ehehehe. sally jaga diri. huhuhu. minum air masak banyak2

    ReplyDelete
  2. ciannye sis ;) takpe la. mne tahu follower naik, dan heartbeat da naik, skit tekak da okay :) hehe.. segmen dah strt kak ;)

    ReplyDelete
  3. cuba makan strepsil...dan banyak minum air...insyaallah ok kot!!!

    ReplyDelete
  4. sy klo sakit tekak terus ambik antibiotik..lepas tu ok la..tapi klo mkn ubat tu sure rasa nk mual2 je..
    cer minum air limau..org kata penyembuh sakit tekak

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!