Nak ke Bandung lagi !!

11:13:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum....haiii !! dah lepas final exam...kita kena pergi "release tension" bak kata budak-budak kolej/universiti sekarang ni...hehehehe...so, sally dengan family nak ke Bandung, Indonesia lagi...untuk kali kedua...cuba kali ni bukan untuk bersuka-suki...tapi ade urusan business pulak...hehehe....

sape-sape yang baru follow blog sally mungkin tak tau...so boleh baca kat sini atau kat sini kalau nak lebih kefahaman....actually kalau korang perasan ade daisypath kat bawah header blog sally...kat istu state another 1 week and 5 days more to go...tolak cuti Maulidur Rasul dgn Thaipusam...haaa...I have more less around 1 week to go !! eh...rasa tak sabar sangat nak pergi....*even untuk kali kedua

ohhh...kalau ade yg masih ingat...semasa ketiadaan sally kat Malaysia...sally ade anjurkan satu GA...iaitu Holiday GiveAway By Sally Samsaiman...saudari yg menang tu dapat sehelai t-shirt "I LOVE BANDUNG" macam yg kat bawah ni...



sally rasa macam nak anjurkan lagi sekali la GA ni...ade yang berminat tak...?? kalau ade 5 komen dari entry ni...sally buat lagi sekali GA ni...kalau tak...mmmm..........

You Might Also Like

2 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!