Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2)

11:30:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

INI STICKY POST YE..SILA SCROLL KE BAWAH UTK ENTRY YG BARU !


Assalamualaikum... 

 
GA ni sally buat sempena pemergian sally bercuti ke Bandung...kalau nak belikan souvenir untuk 537 followers sally...mmg sengkek la untuk 5 bulan kan..hihihi...so sally amik la inisiatif utk bagi kepada yang rajin dtg tgk-tgk kan blog sally..hadiah dia mesti la souvenirs dari Bandung kan...tahun lepas dah bagi t-shirt...tahun ni mungkin t-shirt lagi@fridge magnet@keychain maybe..?

syarat-syarat penyertaan...

  1. mesti follower blog sally...kalau tak, buat-buat la tekan button follow tu..yeaa...
  2. klik aje sini ... sila la tunggu sampai hbs loading .. lg byk korang tekan...kan lg byk hadiah dapat sally beli...ye dok..?
  3. tulis satu entry dengan tajuk "Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2)"
  4. tampal banner yg x cantik tu dekat entry & linkkan ke entry ni.
  5. dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "KENAPA SALLY KENA BAGI SOUVENIR DARI BANDUNG DEKAT SAYA?"
  6. dah ? komen link entry korang kat dalam entry ni...
senang kan?? senang kan? ape lagi...join la ramai-ramai...sally akan pilih pemenang dia yer...kriteria based kepada jawapan yg dapat menarik perhatian sally...so, pandai-pandaila nak bodek sally...insyaAllah...sally akan cari hadiah yg berpatutan dengan korang punya effort yang susah payah jaga kan blog sally..pemenang tu mungkin 1,mungkin 2, mungkin 10...sape tau...ikut berapa ramai yg kreatif la kan...doa-doakan la sally...



GiveAway akan berlangsung bermula 26 January - 4 February (10 Hari Jer!!)
Jawapan akan direview pada hari Selasa-Khamis (5-7 February)

pemenang diberitahu pada Jumaat (8 February)



deal haa ? selamat mencuba !

You Might Also Like

17 comments:

  1. join!!!!

    http://cintasuriya.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    sally, kita join guna blog contest ye?? :) em dan entry akan di update nt, yer le, kan nak kena bodek? amek masa. cuma nak cop tempat dulu. hehehe.

    ReplyDelete
  2. opssss lupa! sally, awk dah memang ada dalam bloglist saya laaaa. huhuhuhu :P tak pasan erk?? huhu

    ReplyDelete
  3. Haha . Dah menang hadiah tahun lepas . tapi lambat tuntut . Dh give up nak join . ekekee .. Ape pun goodluck kpd yg join yea.

    ReplyDelete
  4. join,....
    http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. join,,harap2 menang
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. SALAM :) SAYA SERTAI :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  8. http://umikasum.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    follower ke 539

    ReplyDelete
  9. Join
    http://nieylwithcontest.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  10. saya nak hadiah jadi saya join..hew..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  11. Join (^^)]
    http://faralalalala.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  12. Aya join maa...

    http://kakijoin.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    hee..assalamualaikum .. moga selamat sampai M'sia yer ..

    ReplyDelete
  13. join
    http://msvelentine.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  14. Salam

    Emmy join yer....

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  15. Saya nak join jugak ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2013/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum...datang nak lawat sally...tp tuan umah xde..take care ye...

    ReplyDelete
  17. datang bertandang...assalamualaikum...harap tuan tanah sihat2 sekeluarga....

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!