Flight ke Bandung, malam ni ..

12:37:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

assalamualaikum....insyaAllah...malam ni sally dan keluarga akan berlepas ke Bandung...huhuhu...bercuti...perghh...awal tahun lagi dah bercuti kan...? actually mama sally dah tempah tiket since October last year...biasa la...nak flight murah kena tempah awal kan...kan...kan...??

ohh...sesape yang nak hadiah dari Bandung...jangan lupa join GA sally...Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2).. so far baru 12 orang yang join...if sesape nak join boleh la klik kat link yang sally kasi tadi...ohh...hari ni sally bodek mintak balik awal...alaaa...awal sejam jer pun...hehehe...takpe...nanti bagi la bos ole-ole...mesti dia okay punya kan...??

ohh...kepada sesape yang BW sally tapi sally belum balas kunjungan tu...lepas balik dari Bandung nanti sally BW yer...jangan la boring jalan-jalan kat blog sally pulak tau....

okay...semoga perjalanan kami di permudahkan....doakan sally dan keluarga selamat pergi dan selamat pulang ke Malaysia...i'll be arrived in Malaysia on 4th February...alaaa...5 hari jer...jangan rindu sally ek...??


You Might Also Like

6 comments:

  1. sally....nnt buat entry pasal bandung tau. Kila suke vacation2 nie :)

    ReplyDelete
  2. miss u sally!!! hehehe semoga selamat pergi dan balikk. amin :)

    ReplyDelete
  3. wah..sronoknyeeeeee..dh terbayang2 dah ni...

    kim salam kat bos sally yg baik ati tuuuu...hikhik

    moga selamat perjalanan pg n balik...semoga dipermudahkan segala urusan di bandung

    jap! nak capture aeroplane tu..mudahan masuk lam mimpiiiiii

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!