Benda yang dah lepas jangan dikenangkan lagi..

9:53:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

assalamualaikum...

perghh...dia punya tajuk post mmg tak boleh nak panjang lagi kan...hehehe...actually benda ni sally nak kata kan kepada syifa'...

benda yang dah lepas jangan dok kenang lagi...buat rosak diri...buat sakit hati...benda dah jadi pun...kalau dok kesal pun benda masih takkan jadi seperti yang sepatutnya...sedih..? mmg sedih,kecik hati...semua la...complete!! kenapa..? senang...simple! as simple as ABC...

In my whole life...it's been the worst birthday ever...sebab ape? bukan sebab awak tak wish...sebab semua orang tak wish...what did  you expect when only 3 person remember to wish...in whole day...??

and the person who wish is not the person I expected to...

Zulina...Fifi...Adawiyah...

see...? is there any of your name?? Dayah?? Itah?? Ain?? Kongsi 59?? OC?? Peers?? even budak kelas I pun langsung tak ingat...so?? seriously what did you expect me to feel?? happy...?? BLESSED sebab ada kawan-kawan yg langsung tak ingat..? you wanted to be the last person yang wish kan...? ok! I accepted...

seriously...I dah tak nak ingat...and you should do the same....let bygone be bygone..I malas nak fikir...if you really wanted me to be just the way I was before the day happened...I can't...seriously I can't...I mmg tak boleh nak jadi mcm dulu...person who can smile like that nothing is ever happened...I'm not that strong now...

you nak I maafkan you?? I mmg tak pernah marah...you don't need to ask for apology sebab there's nothing to asked for...I tak marah..I tak simpan dendam...I sama macam mana before the black 16th November ... I tak nak ingat ape yang pernah jadi...or ape yang patut jadi...yes! I have to admit!! semua orang busy...you,dayah and all the people mention...and seriously started that moment I realize that I am forever alone...and yet I am.

tapi jangan risau...kita tetap kawan...I won't let this fucking shit punya hal hapuskan persahabatan kita yang dah nak masuk 5 tahun ni...it was a small..a very small mistake that everyone can do...and will do sometimes in their life...so, let it passed and don't look back...just move on and stand for your future. 


8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!