Holiday GiveAway by Sally Samsaiman

12:00:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

INI STICKY POST YE..SILA SCROLL KE BAWAH UTK ENTRY YG BARU !

Assalamualaikum...

ohh...heloo disana...lepas segmen...lepas GA..ni sally buat pulak GA lg...byk sgt sekarang GA...tu yg susah sikit nak buat GA...kang banyak yg sama org x nak join pulak kan...ehee...tapi GA sally ade yang nak join tak ? kalau ade yang nak join...join laa...ok?

GA ni sally buat sempena pemergian sally bercuti ke Bandung...kalau nak belikan souvenir untuk 394 followers sally...mmg sengkek la untuk 5 bulan kan..hihihi...so sally amik la inisiatif utk bagi kepada yang rajin dtg tgk-tgk kan blog sally... hadiah dia suprise sikit...sebab x tau lagi ape yang sally nak beli...sebab baru nak g melancong kan...*yg join je la kira tolong jaga!

Bismillahirahmanirrahim...dgn nama Allah yg maha pemurah lg maha mengasihani...sally rasmikan GA ni..
*feeling jadi PM kejap...hihi...

syarat-syarat penyertaan..

  1. mesti follower blog sally...kalau tak, buat-buat la tekan button follow tu..yeaa...
  2. klik aje sini ... sila la tunggu sampai hbs loading .. lg byk korang tekan...kan lg byk hadiah dapat sally beli...ye dok..?
  3. tulis satu entry dengan tajuk "Holiday GiveAway by Sally Samsaiman"
  4. tampal banner yg x cantik tu dekat entry & linkkan ke entry ni.
  5. dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "KENAPA SALLY KENA BAGI SOUVENIR DARI BANDUNG DEKAT SAYA?"
  6. dah ? komen link entry korang kat dalam entry ni .. mcm biasa la .. tak nak link blog ek .. jenuh nak cari kalau dah seminggu punya kan..?
  7. senang kan?? senang kan? ape lagi...join la ramai-ramai...
sally akan pilih pemenang dia yer...kriteria based kepada jawapan yg dapat menarik perhatian sally...so, pandai-pandaila nak bodek sally...insyaAllah...sally akan cari hadiah yg berpatutan dengan korang punya effort yang susah payah jaga kan blog sally..pemenang tu mungkin 1,mungkin 2, mungkin 10...sape tau...doa-doakan la sally...

GiveAway akan berlangsung bermula 30 Sept (8am) - 6 Oktober (8pm)
Jawapan akan direview pada hari Ahad-Selasa (7-9 Oktober)
pemenang diberitahu pada Jumaat (12 Oktober)

deal haa ? selamat mencuba !

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!