Bakti Arjuna Fitri

12:53:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments


Assalamualaikum...



Bakti Arjuna Fitri

sally rasa, ramai yang dah pernah dengar tentang anak kecil yang harus di bedah secepat mungkin...kerana masalah komplikasi jantung...jantungnya berlubang...6mm...

Fynn Jamal

seorang pemuzik, penulis puisi, seorang ibu...ibu yang sangat tabah...siapa sangka, anak yang diambil sebagai anak angkat, membawa kegembiraan yang sementara apabila disahkan doktor mengalami sedikit masalah pada jantungnya yang terpaksa di bedah dalam kadar segera..walaupun anak itu bukan lahir dari rahimnya, namun sekali bergelar ibu...anak akan sentiasa menjadi nombor satu...dari segala sudut..

Rakyat Malaysia

ramai yang berkongsi, memaksa, mempromosikan tentang berita Juna...RM35,000...jumlah yang perlu dikumpul untuk melakukan pembedahan...ramai yang berkata,

"kenapa sibuk-sibuk nak ke hospital swasta kalau dah x mampu?"

ada yang berkata,

"kesiannya...kita perlu bantu ni !!"

hati orang...walaupun rambut sama hitam, hati takkan semuanya sama..yang tak rela mambantu, mengherdik menghina...yang membantu...berdiam, bertafakur dan mendoakan kesihatan bayi muda itu...

Hari Ini...

Juna dah selamat menjalani pembedahan...masih berada di hospital..semua berjalan dgn lancar...berkat doa rakyat Malaysia, berkat usaha kedua ibu dan bapa...dan juga redha ALLAH S.W.T..ingin tahu lebih lanjut...boleh ke facebook Fynn Jamal atau...search je kat Google..

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!