2-IN-1 GIVEAWAY BY EILA RATU

11:42:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments


malam ni punya segmen...is from 1 of geng sally Kongsi 59 punya cinta hati...encik Roy...seharusnya sally akan sokong ! hoyeahhh !! 

GA :

dah start follow blog eila since dekat kolej even time tu x penah jumape dia lg..mcm biasa...

 Sila beri pendapat anda tentang blogsite Eila .
  • blog yg simple tapi comel...penuh dgn cute stuff dia..
  • geram tgk menara Eiffel dia yg comel lote tuh..
  • blog agak ringan, senang loading...siap ade lagu...ehee~
  • stuff yang voggiiee the vass yg selalu up to date...
Contest :


I really don't have any picture yg sgt fashionista...

long polkadot purple dress + long black cardi + small flower brooch + Jimmy Choo hb
*pehliesss la abaikan mamat kat sebelah tuh...tgk sally jer...ok ?

 Ceritakan sama ada anda shopaholics atau tidak :
mcm yang sally cakap...sally bukan jenis org yg reti berfesyen bagai...but I am shopaholic...sebab every month half of the salary akan di buat shopping...to be exact around rm500-rm600...beli baju pun online jer...but yang baki tu semua hbs dekat kasut and perfume...ohh...I'm in love with perfume & shoes ...jenama kegemaran kalau baju or bags..mmg xde...tp kalau perfume, I would like to have all 5 "The Garden Collection of FLORA by Gucci" and Bags, I would happy if I have Gucci..sebab sekarang just ade LV n Jimmy Choo jer..alhamdulillah..

ok...tu jer...sesapa yang nak join...please go here...sebelum 31 July yepp...


0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

PEMENANG segmen : MY BFF !! (from NsJ Lovely Shawls)

7:27:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

 
ok...ni entry utk yang mana yg join segmen sally...ade 2 org pemenang, dan sorang pemenang yg sally pilih...so total...3 org seperti yang dibawah ni :
 
http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/segmen-mybff.html 
http://clueless-lifeee.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html 
http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html 
 
sorry sangat sebab pihak sponsor belum hantar lagi pashmina tu ek...dia akan cuba hantar by this week...insyaAllah kalau takde pape halangan...dalam minggu ni korang dapat tau...sorry sangat...sally pun baru tau yg pihak sponsor masih belum hantar hadiah korang...hope korang x marah yeaa..

^_^

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Antara Dua .

12:23:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

*entry ni perihal perasaan yang melampau...harap maafkan kalau terlalu gedik yee* 
 
 

pilihan antara dua...haihhh...kalau hati ni payah kan...sekejap itu yang dia suke...kejap lagi yang lain pulak yang dia nampak....haihh...kadang kan...terpikir...ada beza ke cinta, sayang, minat and suka ? mungkin yg tu kita sayang...yg lg 1 kita suka...ke just minat dan x mungkin jatuh cinta? 
mana mungkin hadir 2 cinta sekali...betul tak ?

sebenarnya kan...jodoh dah ditetapkan...tapi kite kena berusaha untuk cari atau biar masa yang tentukan ? actually kan...sally sendiri x pasti ape yang rasa sekarang ni...cinta ke? sayang ke? minat ke? or suka .. cuba cari penjelasan dekat sini .. tapi masih ragu-ragu...kena istikharah jugak la kan ?
 
 

eh, xpe...jangan risau...sekarang ni sally tgh nak bertungkus lumus nak dapatkan degree...yang lain-lain tu...tolak tepi...bukan tepi yang biasa...nun dekat penjuru pintu masuk umah anak jiran sepupu sally...haaa...cukup jauh tak ? ehee... ~

sally harap...dan sangat berharap yang sally cuma minat or suka...or to be exact...He will be my idol, nor more nor less...I really really really hope it turn that way..sebab...sally rasa bersalah...bersalah yang terlampau...rasa sangat jahat... haihh...tak terdaya nak terangkan...
 
 

SUKA adalah saat kau melihatnya kau
akan berkata, "Ia sangat cantik dan menawan." 
 
SAYANG adalah saat kau melihatnya kau
akan melihatnya dari hatimu dan bukan matamu.
 
CINTA adalah saat kau melihatnya kau
akan berkata, "Buatku dia adalah anugerah
terindah yang pernah Allah berikan padaku.."

so, sally yang mana ? and korang pulak yang mana ??


2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!