CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

10:59:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments

assalamualaikum...hari ni...sally update jer dashboard ! haaa ! terpampang la banner ni !

 

blog hazwan hairy ! hahaha...masuk aje la contest ni .. 
*org dtg ofis buat keja, kau masuk contest

ahhh...abaikan aje...sally nak jugak join ! actually bukan kejar hadiah tuh...tp support blogger...diorang penat buat contest,GA even segmen...cari sponsor ape sume kan...why not kita sokong and bantu dorang...hehehe...mana tau...kot-kot...MENANG ke kan...ehee ~

Q:
 Nyatakan kenapa anda suka masuk blog hazwan hairy?

A:
Actually kan...sally suka blogwalking...ok ! ni pengakuan...pes time masuk blog ni sbb tuan punya blog tinggal jejak dekat Fibox sally...hahaha...sally pun BW dekat blog dia...pes time tgk...dlm hati ckp,"nampak mcm kerek je mamat ni.."

first impression kan...tp org cakap, "tak kenal maka tak cinta" kan...haa! mcm blog hazwan ni... "tak baca maka tak kenal"...ternyata la kan...bila dah baca-baca older post dia...mmm..not bad...he was actually a great blogger .. dgn sume follower dia layan kan aje...byk gak info yg dapat...selalu godek part wordless wednesday...salu je ade gambar yg kadang tuh .. pelik, comel pon ye gak ... suka gila pos yg ni .. masih tertanya sampai sekarang...camne lak laa apam tu boleh jadi angry birds ?

hahahha...sebenarnya, nak jadi blogger bukan senang .. lagi-lagi bila dah byk follower, kita kadang-kadang tu jadi role model..jadi tempat mengadu...even kadang kite x kenal pon each other kan ?
tapi ape salahnya .. kembangkan silaturrahim...insyaAllah..

notakaki : dah x boleh beza ni entry luah perasaan ke contest...wee ~

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!