Aku BAD MOOD !

4:14:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

hai...*lemah longlai...

arini nak kongsi sumting dgn korang...
aku bengang gila orang salahkan aku padahal benda tu x pernah aku buat !
sakit kot hati aku...kalau cakap baik-baik takpe...ni dok maki hamun aku...
derr...kot la kau bos ker, engineer ke, site engineering ke or even kau project manager...
aku takde nak kisah sangat la...

aku kerani...buat kerja bodoh-bodoh...taip itu ini...
so..? hina sangat la cerita kau sekarang...?

demmit!

benda jadi bodoh bila orang bodoh tak nak mengaku bodoh!


notakaki : maaf atas kekasaran budi bahasa yg terlampau .. aku betul-betul hilang mood nak kerja ..

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Segmen tambah followers sampai beribu

10:22:00 AM Sally Samsaiman 37 Comments

hai...hai...elehhh...
cari publisiti la tuh...
heeehhhh...jangan la gitu ...ni first time nak bergedik2 masuk kontes bagai2 ni...saya x bersalah...
hahhaha...
so, segmen ni dibawa khas oleh :


sebab nak join...saje nak kenal dgn blogger-blogger yang lain...lalalallaaa ~

Syarat - syarat penyertaan:-

1)Follow blog ni dan like fanpage 
(done)
2)Buat entri bertajuk 'Segmen tambah followers sampai beribu'  
(done)

3)Copy banner dan linkkan ke entri ni. 
(done)

4)Sertakan tarikh bila korang start berblog. 
tarikh yang actual x ingat...tapi dlm early Feb 2010

5)Tag rakan korang supaya mereka join dan tell mereka yang korang tag mereka.
(Tak wajib)
 
Buat masa sekarang Sally nak tag pada:-


37 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!