Bufday gegirl bulan May =)

3:57:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

*maaf...ni entry lapuk...

hai...hai...assalamualaikum...
hihihi...seperti sebelom2 ni...kan...bufday filzah dgn kak siah...
so hari ni nak update bufday kak atikah...
ampun...ampun...ampun...
lambat sgt update sbb mls nak transfer gambar dlm henpon...nk cucuk-cucuk kabel bagai...

*alasan!

hahhaha...kali ni aku malas nak buat kek...so aku suggest beli aje...beli dekat King's Confectionery..
 tgk punya tgk dalam internet...so kami pilih kek ni !!

entah apa nama dia...lupa ! tapi sedaaap !!! : )

lastly, atid g dengan kak aiman...sbb aku malas nak pegi...merempit la minah dua orang tuh !

yang paling best, orang2 kat King's boleh buat lawak...


"kenapa x order online? boleh dapat 50% diskaun!"

hahahha...laaawaaaakkk sangat ! =.="

membazir jer...tp xpela...sbb kan kak atikah pun x pernah berkira sangat...so, kira halal lah !

kak siah inter frame ! : )

so, kat sini nak ucap...selamat hari jadi yg ke 23...semoga akak happy selalu n cepat dapat baby ! yiihaaaa !

ni haa ! gambor present yg aku bg kat dorang...xdela mahal...tp mesti dorang selalu ingat kat aku nnt ! aicehh ~ ~



p/s : teringat selalu sambut bufday dekat kolej...best sgt...semua ada...lg2 kalau semua oc ade !

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday !

3:42:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments




notakaki : .....................................................

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

mimpi ular, positif atau negatif...

3:23:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

hai...hai...assalamualaikum...
semalam 1 Rejab...entah ape petanda...
malam tadi mimpi macam2...semuanya berkaitan ular...haihhh...

3 scene:
mimpi semalam:

1) mimpi kena belit dgn ular yg besar...macam anakonda tu..
2) mimpi kena keliling dgn ular yg banyak...seraammm~
3) mimpi ada ular masuk dalam rumah...

Bila search punya search...ada 1 blog ni tulis...

 
-Jika bermimpi melihat ular
yang banyak, maka pertanda akan mendapatkan kebahagiaan yang tak terduga.
-Jika bermimpi melihat ular masuk rumah, maka pertanda akan kedatangan tamu yang membawa kebahagiaan.
-Jika bermimpi dililit ular, maka pertanda akan melaksanakan hajat.

sumber : INKUIRI 

haihh...tadi dah senyum lebar dah...tapi tadi borak dengan bos...tanya dekat dia...

"selalunya kalau mimpi mcm tu, ada orang yg rapat dengan awak nak buat benda yang x elok(sihir)"

ahh ! sudah !! kenapa mcm tu pulak...x baik buat aku mcm tu...aku xpenah pun buat salah dekat org...kot...

dah...tiba-tiba pulak aku rasa x selesa...entah ye betul atau tidak...wallahualam...

semoga apa yg dimimpi tu...biarlah yang baik-baik aje yang berlaku..insyaAllah...semoga orang yg nak musnahkan aku tu sedar dan Allah ampunkan dosa-dosa dorang...

and...dah alang-alang aku taip entry ni...aku mintak maaf la kalau ade yang terasa hati atau marahkan aku...aku pon xtau dg sape aku buat salah...tapi maafkan aje la...ye...sumpah aku x perasan...maaf sangat...

p/s : orang kata mimpi mainan tidur...tapi kalau pun betul, semoga Allah lindungi aku..

notakaki : jangan lupa basuh kaki sebelum tidur !

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!