Spontaneous Thursday ! #7

3:35:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

 haii...assalamualaikum ...
hari ni aku penat sikit...sebab berpuasa...dugaan pulak hari ni bile dato' suruh g makan buffet dekat KDE tapi pose...tp xpe ! dah hantar Atid dgn Kak Atikah !! x kisah la...janji ade wakil tolong makan! yeehaa ~

so, bila pose ni kena jaga mulut, jaga tingkah laku biar x kurang pahala...ohh...jgn lupa jaga solat dan batas pergaulan...ni latih diri berpose sebelum sampai bulan Ramadhan : )

tak sabarnya nak menanti Ramadhan !! 


p/s : mintak-mintak raya nanti Dato' bg bonus banyak-banyak !! I lap you more kalau bg byk2 !!

notakaki : nak kurus la bulan pose ni...moga-moga tercapai !

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Yang Sepatutnya terjadi 16 Mei .

2:59:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

haii...ye...aku tau sepatutnya aku kena buat entry wordless wednesday arini...tap...aku x peduli dah...aku nak ngadu dekat korg jugak...ingat x semalam aku nak cerita sumting yang akan berlaku hari ni ? 

pertama sekali...haihhh...aku sebenarnya g amik test JPJ tadi...first time....both fails ! litar and jalanraya...aihh...ape pon x boley ! dah la JPJ tu hensem...boleh pulak aku fail ! malu..malu...malu...
*sedeh pun ya jugak ok !

kedua, harini hari guru...lupe aku nak wish !
untuk semua cikgu, lecturers, teachers, ustaz n ustazah dekat :
  • Tadika Dato' Keramat
  • SRK (2) Taman Keramat
  • SRA Dato' Keramat
  • SMK Taman Keramat
  • Kolej Profesional MARA, Beranang
ucapan terima kasih belum tentu boleh menggambarkan perasaan aku selama ni...so, yang hanya aku mampu buat...cuma doakan kehidupan di dunia dan yang penting di akhirat di redhai Allah...hanya Allah ayng mampu membalas jasa mereka...walau sekejap atau sedikit ilmu yang diberi...namun, keberkatan doa mereka buat aku jadi ORANG sekarang ni...terima kasih cikgu ! : )

yang ketiga, hihihi...nak mintak korang tolong vote utk aktiviti sabtu ni...

A - pegi kem utk jadi fasilitator, tolong abg fasi aku
B - pegi dating teman org tgk wayang

haaa...jgn lupa vote dekat ruangan komen haa...korang yg menentukan...aicehh...macam Akademi Fantasia pulak kan..hhahahahha...


p/s : sudahlah dengan merepek...dah la entry semalam hari ni baru ko update...hihi...

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!