Tuesday, February 28, 2012

siapa dihati Datin S ?

10:26:00 PM 1 Comments
perghhh....siapa Datin S ?? ape yang telah terjadi ?? siapa yg mampu merebut hati Datin S??

   VS    

Adam Levine vs Taufik Batisah...hahahha...sory taufik, I've new crush on Adam Levine...since aku dah start tgk cite realiti tv yg tersangat hebat ,"the voice"...aku jd ter excited plak tgk Adam Levine...terus cair derr bila tgk dia kenyit mata...ok,berkenaan title blog diatas...sila abaikan...saje nak pancing aje tuh...

hahhaa...ok! mmg aku dah jatuh hati , limpa , pancreas , bla bla bla...dekat adam even dia kenal aku pun tak...so,ibu sila pilih menantu awak yg mana satu...nak Adam Levine ke Taufik Batisah...hihihi...

oh! Taufik Batisah...awak jgn risau...even awak kena compete dgn Adam Levine...tp you still the best in my heart...wahh! gitu!! ayat x nak kalah dengan A Samad Said !

p/s : both cinta hati saya, si Adam dgn si Taufik bukan DATO', so how come I will be Datin ?? 


***encik carta hati, awk jgn risau...awak tetap Encik Carta Hati saya !! =)


Friday, February 24, 2012

Freaky Friday #3

2:52:00 PM 2 Comments
salam jumaat semua ! 
what did the freaky thing about?
HAHAH...takde apelaa...just some excitement gonna be happened today...yes !
utk mukadimah hari jumaat ni...just nak wish to incoming-sister-in-law-yg-sama-baya, Aisyah Yacob....
HAPPY BIRTHDAY !! booo!! dah tua dah tua dah tua...bla bla bla.....
*punya la nak jadikan kenyataan tuh nk genapkan 44 kali panggil dia tua...*

so, there's not gonna be surprise or ape-ape utk dia...
sebab brother bear saya merangkap tunang dia...
dah berangkat ke Le Tour de Langkawi...
bersabar ye cik aisyah...
nnt saya dan cik atid celebrate dengan awak ye..

=)

Thursday, February 16, 2012

Spontaneous Thursday ! #3

4:40:00 PM 0 Comments
assalamualaikum . .

Jodoh itu kerja Allah,
kita cuma berusaha utk yg terbaik.
aku juga berusaha utk dapatkan kau sebagai jodoh aku .


Spontaneous Thursday : a day when a blogger posts random spontaneous things in her blog without writing it earlier and also without caring how it affects the community.

Wednesday, February 15, 2012

Please say YES !

4:32:00 PM 0 Comments

If I asked would you say yes ?
Together we're the very best,
I know that I am truly blessed,
Everyday I love you,
And I'll give you my best,
Everyday I love you.

 It's a touch when I feel bad,
It's a smile when I get mad,
All the little things I am,
Everyday I love you.


Thursday, February 9, 2012

uneasy feeling .

4:46:00 PM 0 Comments

yeayh..I know love is blind...but is my love too blind to find the best for me..not just simply fall in love when someone said that he likes or he feels comfortable with you ?

Spontaneous Thursday ! #3

11:11:00 AM 0 Comments


heyya there ! assalamualaikum !


kakak @ adik, 
kalau lebih dr tu x boleh ker ?



Spontaneous Thursday : a day when a blogger posts random spontaneous things in her blog without writing it earlier and also without caring how it affects the community.

Friday, February 3, 2012

Thursday, February 2, 2012

Spontaneous Thursday ! #2

10:46:00 AM 0 Comments

heyya there !! assalamualaikum . .

"kan ada 4 tempat, x salah cuba nasib utk dapat tempat kedua, ketiga atau mungkin keempat kalau x dpt tempat pertama pun"


Spontaneous Thursday : a day when a blogger posts random spontaneous things in her blog without writing it earlier and also without caring how it affects the community.