Saturday, January 28, 2012

Exam!

11:46:00 AM 0 Comments
hai ! arini nak kena amik test komputer utk lesen kereta...takot!! seram!! dah la demam ni...xtau la larat ke tak nak ambik test ni !! haihh...doakan saya ye sume org !! insyaAllah...


p/s : encik carta hati, saya nampak awak hari ni...demam dah kebah !

Thursday, January 26, 2012

#2

4:03:00 PM 0 Comments
We tend to be in despair when the person we love leaves us, but the truth is it’s not our loss, it’s theirs. They left the one person in the world who would never give up on them.

Spontaneous Thursday ! #1

3:10:00 PM 0 Comments
hello hello .
firstly nak ckp yang bos xde! HAHAHAHH...bermaharaja raja sultan la aku kat office ni...kau ade ?
hari ni jadi drebar dgn cik atd fadzil...g hambik bos yg gatal g service keta dia...jauh nun dekat cheras..
(kau bajet cheras tuh macam London jauhnya?)
haihh laa...so,bermula la degan mencari di google map,bertanya org...sebab x penah dongar la gamoknya nama tempat tuh...*dan dan jer gatal nak google map bagai* so, bermula la pengembaraan kami mcm cite Geng Upin Ipin tuh...hahahha...berjalan la menaiki kereta pinjam yg xde aircond tuh...nasibla bos,kami xpe xde aircond,bos? hahaha...sampai dekat MRR2 yg lengang tuh...jalan jalan jalan...sampai x jumpe jalan...bos yg baik hati tuh pon call kami...

"dapat jumpe jalan tak ??"
"xde la bos,belah mana ni ?"
"jalan jer straight...nnt nampak saya..."
"iyela..iyela..."

jalan depan punya depan lg dan depan sampai hbs depan...nmpk la dia tersadai dekat bus stop...berdiri tgu kami...haaa...dgn sopan dan santun penuh tatatertib,dia pon naik...bla bla bla...dia nmpk cik atd punya meter minyak yg lemah longlai ke arah E..hahahha...dia pon suh la poie berenti kat petrol station yg bernama petronas..


yeayhhh ! dia isi minyak kereta RM50 ! kereta mmg sangat gembira dan kenyang...kami ? senyum jela ...

p/s : Kami ikhlas la bos ! xyah nak belanja belanja bagai... :)

Friday, January 20, 2012

Thursday, January 19, 2012

#1

2:35:00 PM 0 Comments
if you're doing something useful with your life, then it doesn't matter how long or how short your life may be..A life is not measured by years lived, but by its usefulness. If you're giving, loving, serving, helping, encouraging, and adding value to others, then you're living a life that counts !

Tuesday, January 17, 2012

#Tanpa

2:52:00 PM 0 Comments
Resah yang ku
Ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti

Meski
Pagi itu menatapi
Akan sunyi tanpamu
Menemani aku sepi

Tanpa.. Cintamu aku resah
Tanpa.. Kasihmu aku hampa
Tanpa.. Dirimu aku mati
Hohoo…

Tanpa.. Cintamu aku resah
Tanpa.. Kasihmu aku hampa
Tanpa.. Dirimu aku mati
Hohoo…

Tanpa.. Cintamu aku resah
Tanpa.. Kasihmu aku hampa
Tanpa.. Dirimu aku mati
Hohoo…

Kini benar-benarku rasakan
Dalam benuk hatiku tanpamu
Ku tak mengerti
Takut
Takut jauh dari dirimu
Kan kau tinggalkan aku sendiri
Tanpamu ku mati
hohoo…

Resah yang ku
Ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti

Tanpa.. Cintamu aku resah
Tanpa.. Kasihmu aku hampa
Tanpa.. Dirimu aku mati
Hohoo…

Tanpa.. Cintamu aku resah
Tanpa.. Kasihmu aku hampa
Tanpa.. Dirimu aku mati

ok,kali ni aku surrender...mmg dah rindu tahap gaban dah...sedih gila...sumpah mcm loser pon ade...jgn la mcm ni...aku tak reti la nak rawat hati ni lagi...cukuplah hati kau sakit...tak reti nak ajar, jgn suka benda yg org punya...jgn rampas benda hak org...jgn puja benda yg x kan kesampaian...cemana lagi aku nak jar kau haa, hati ? camne?? camne baru kau nak belajar jgn sakit ?? aku dah x tahan asyik asyik sakit...sakit...boleh gila aku tau x hati ??

p/s : ok ! aku sgt emo...sekian..