The Voice 3

11:28:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...

huhuhu...hari ni tak berapa busy sangat...boleh la nak update belog ni kejap!...eh,sape yang follow The Voice...? alaaa...realiti tv yang macam Vokal bukan sekadar rupa kat TV3 tu...tapi The Voice ni ade kat channel AXN...sesape yang ade Astro mesti tau channel ni...

sebab sally minat kat Adam Levine...alaaa...vokalis kumpulan Maroon 5 tuh...hehehehe...sebab Adam Levine one of the coaches selain dari Blake, Christina Aguilera & Cee Lo....actually realiti tv ni ade persamaan dengan realiti tv Malaysia, Mentor...cuma dorang kat sana tak kira hensem ke,cantik ke tak, kurus ke bulat...as long as sore dia sedap macam gula-gula kapas tu...boleh la jadi penyanyi...tak macam Malaysia, racist kan..?

actually,sesapa yang follow mesti dah tau sekarang dah sampai tahap final 3 dah...tapi team Adam semua dah eliminate...team Christina pun sama...tinggal team cee lo 2 orang,blake sorang...

hehehe...sebenarnya kan...tujuan tulis entry ni ni ajak korang vote Terry McDermott je...hehehe...ok! jangan lupa tau...

love & hugs..


notakaki : eh,sally tetap minat Adam Levine tau...^_^

You Might Also Like

2 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!