Printable DIY Greeting Cards.

10:31:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments

assalamualaikum...

hari ni janji nak g wedding dengan dato' nazir...kitorang semua dah beli hadiah...ohh...lupa! yang nak kawen ni kawan kitorang...tapi dia duduk site...so, ingat nak g jugak...even jauh...nun kat nilai haaa..!

eh...macam jauh sangat mukadimah...actually nak cakap pasal hadiah yang kitorang beli...suddenly baru perasan takde kad..!! aalalalalaaaaa...

so,sally pun tanya uncle Google kalau-kalau dia tahu...

search...search...

"DIY Printable Card"

keluar la ni....!


sorry gambar pecah sikit...credit to Uncle Google
 dalam ni...banyak tau design kad yang kita bole design ikut kehendak kita...and print !! senang kan...? ade siap sekali dia punya envelope incase kalau kita takde envelope yang sesuai....yang bestnyaa...envelope tu pun kita boleh design macam mana kita nak.....cantik !

ni contoh dia jer tau...hehehe...sally punya lagi cantik! ehh...kita boleh pilih nak design ape setiap page...ade 4 page semua sekali yang kita boleh design......
 sally punya pun dah siap...nak g print ni...babai...! cuba tau...kalau anda jenis yang suka design yang cantik and rare untuk kenangan...ohh...lagi satu kalau anda ni orang yang kurang budget nak beli kad utk kawan-kawan or family!! (^_^)v

antara contoh template yang sally pernah guna untuk print birthday card kawan sally..

*ohh...sorry! takde gambar laa...sebab takde kamera nak ambik...hehehehe

You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!