KUTU online

11:57:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

**ini sticky post!! sila respon as soon as possible =)

assalamualaikum...

ada sesape nak join main kutu tak...??

kita main kutu online laa...

RM100/2 weeks..? Kira 5 bulan dah settle..

^_^

kita main 10 orang...??

so termasuk diri sendiri RM 2000...

sila komen...mula awal bulan January...tapi first place sally la yer...

You Might Also Like

13 comments:

  1. Tak dapat join dah join dengan byk kwn n group blogger juga. Nanti bajet lagi. Apa2 pun selamat berkutu. =)

    Salam , singgah berBW dari segmen Cik Uzu @ Emas Putih. Followed sini supporting satu sama lain. Jemput BW di www.yanty.my . Salam kenalan jugak.

    Yan Ty

    ReplyDelete
  2. Saya nak cuba join tapi takut sebb kita tak kenal, kekawan kutu you yg lain pun saya tak kenal jugak...cmne nie , comfius..tgh fikir nak ke tak nak..

    ReplyDelete
  3. nor : setiap sorang kita akan mintak copy of ic & details... :)

    ReplyDelete
  4. teringin nak main, tapi skrg masih study, tak kerja lagi

    apa apa pun, dah lama tak singgah sini :)

    ReplyDelete
  5. mai cane ni?1st time dengar,,haha

    ReplyDelete
  6. Cik Amal : it's okay! :)

    Trah : mm...ni macam simpanan tanpa interest laaa...hehehe :)

    ReplyDelete
  7. Olohh.. kena bg ic? gua xdop ic.

    ReplyDelete
  8. Enchek Kamen : hok alohhh...ade passport tape dah :D

    ReplyDelete
  9. first time dgr main kutu on9...mcm menarik :)

    ReplyDelete
  10. Ada main kutu lagi ke? Nak join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak..!! Xde dah laa..sally byk simpan sendiri je skrg..sorry!!

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!