Hari-hari meeting, nak muntah aihh~

3:40:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

assalamualaikum...

pernah tak rasa ape yg sally rasa..? huihh...berderet hari nak meeting jadi bosan laa...rasa mcm nonsense je duduk...dengar...lastly takde ape jadi pun...eh..

sally kena jadi AJK utk Annual Dinner company...tu yg asyik meeting...pastu kerja atas meja ni tak bergerak sampai sudah...huhuhu....yang kena marahnya kita jugak aihh...

mmm...takpela...nak buat mcm mane...semuanya sebahagian dari kerja jugak kan...insyaAllah kalau kita buat yg terbaik dan dapat keredhaan Allah...mesti semuanya berjalan lancar...kan..? sape sokong..? weee~

GAMBATE!! GAMBATE!!
ok laa...nak g sambung buat kerja...nnt sally update lagi tau...psl g tgk movie semalam...okie..?

love & hugs!

You Might Also Like

8 comments:

  1. Replies
    1. hehehe..kak mia mesti lagi busy kan..?

      Delete
  2. mungkin boleh usul elaun meeting..mesti dah tak muntah dah..siap mintak meeting hari2...hahahh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau la ada elaun tu...mau menangis mintak nak meeting :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!