Salam Tahun Baru :) *Final Exam

11:54:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...

hari ni dah 31 Disember...ade lagi beberapa jam jer kita dah nak masuk tahun baru 2013...tahun baru ni sally mulakan sally punya kehidupan dengan final exam!! huwaaaaa....sedihnyaaa...first paper sally akan jatuh pada 4 January 2013 yakni jatuh hari Jumaat...semoga berkat berkat Jumaat pertama 2013, Allah bantu sally dalam menjawab soalan...a bit tough paper...sebab sally kan x minat sangat pasal komputer ni...pergghhh...sekali masuk system pulak kan! adoiii ...


paper account pulak jatuh hari sabtu...5 January 2013...alahai...paper account...*letak pistol kat kepala...huhuhu....kena terima laa...dah awak amik course business cik sally oii...jangan nak merungut yer...hihihi...

paper terakhir jatuh pada 17 January 2013...paper ni ok sikit laa...takde la susah sangat...tapi...boleh laaa....kan....insyaAllah boleh!! caiyok...caiyok sally !!!

kawan-kawan...doakan sally yer...risaunyaaa...



2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

KUTU online

11:57:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

**ini sticky post!! sila respon as soon as possible =)

assalamualaikum...

ada sesape nak join main kutu tak...??

kita main kutu online laa...

RM100/2 weeks..? Kira 5 bulan dah settle..

^_^

kita main 10 orang...??

so termasuk diri sendiri RM 2000...

sila komen...mula awal bulan January...tapi first place sally la yer...

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

11:26:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...

Hai ! nama saya Porsche Cayenne Sport...^_^

p/s : (22/12/12) Thanks Dato' MNM ^_^

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Benda yang dah lepas jangan dikenangkan lagi..

9:53:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

assalamualaikum...

perghh...dia punya tajuk post mmg tak boleh nak panjang lagi kan...hehehe...actually benda ni sally nak kata kan kepada syifa'...

benda yang dah lepas jangan dok kenang lagi...buat rosak diri...buat sakit hati...benda dah jadi pun...kalau dok kesal pun benda masih takkan jadi seperti yang sepatutnya...sedih..? mmg sedih,kecik hati...semua la...complete!! kenapa..? senang...simple! as simple as ABC...

In my whole life...it's been the worst birthday ever...sebab ape? bukan sebab awak tak wish...sebab semua orang tak wish...what did  you expect when only 3 person remember to wish...in whole day...??

and the person who wish is not the person I expected to...

Zulina...Fifi...Adawiyah...

see...? is there any of your name?? Dayah?? Itah?? Ain?? Kongsi 59?? OC?? Peers?? even budak kelas I pun langsung tak ingat...so?? seriously what did you expect me to feel?? happy...?? BLESSED sebab ada kawan-kawan yg langsung tak ingat..? you wanted to be the last person yang wish kan...? ok! I accepted...

seriously...I dah tak nak ingat...and you should do the same....let bygone be bygone..I malas nak fikir...if you really wanted me to be just the way I was before the day happened...I can't...seriously I can't...I mmg tak boleh nak jadi mcm dulu...person who can smile like that nothing is ever happened...I'm not that strong now...

you nak I maafkan you?? I mmg tak pernah marah...you don't need to ask for apology sebab there's nothing to asked for...I tak marah..I tak simpan dendam...I sama macam mana before the black 16th November ... I tak nak ingat ape yang pernah jadi...or ape yang patut jadi...yes! I have to admit!! semua orang busy...you,dayah and all the people mention...and seriously started that moment I realize that I am forever alone...and yet I am.

tapi jangan risau...kita tetap kawan...I won't let this fucking shit punya hal hapuskan persahabatan kita yang dah nak masuk 5 tahun ni...it was a small..a very small mistake that everyone can do...and will do sometimes in their life...so, let it passed and don't look back...just move on and stand for your future. 


8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Printable DIY Greeting Cards.

10:31:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments

assalamualaikum...

hari ni janji nak g wedding dengan dato' nazir...kitorang semua dah beli hadiah...ohh...lupa! yang nak kawen ni kawan kitorang...tapi dia duduk site...so, ingat nak g jugak...even jauh...nun kat nilai haaa..!

eh...macam jauh sangat mukadimah...actually nak cakap pasal hadiah yang kitorang beli...suddenly baru perasan takde kad..!! aalalalalaaaaa...

so,sally pun tanya uncle Google kalau-kalau dia tahu...

search...search...

"DIY Printable Card"

keluar la ni....!


sorry gambar pecah sikit...credit to Uncle Google
 dalam ni...banyak tau design kad yang kita bole design ikut kehendak kita...and print !! senang kan...? ade siap sekali dia punya envelope incase kalau kita takde envelope yang sesuai....yang bestnyaa...envelope tu pun kita boleh design macam mana kita nak.....cantik !

ni contoh dia jer tau...hehehe...sally punya lagi cantik! ehh...kita boleh pilih nak design ape setiap page...ade 4 page semua sekali yang kita boleh design......
 sally punya pun dah siap...nak g print ni...babai...! cuba tau...kalau anda jenis yang suka design yang cantik and rare untuk kenangan...ohh...lagi satu kalau anda ni orang yang kurang budget nak beli kad utk kawan-kawan or family!! (^_^)v

antara contoh template yang sally pernah guna untuk print birthday card kawan sally..

*ohh...sorry! takde gambar laa...sebab takde kamera nak ambik...hehehehe

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I'm PROUD of you, HEART! =)

3:49:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...


p/s : anda pula bagaimana...? ^_^

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Short Entry.

11:49:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

assalamualaikum...


korang rasa betul tak..? bagi sally betul...sebab kadang-kadang kita tak perasan yang sedikit pun pertolongan yg kita bg kat orang...orang tu akan kenang sepanjang masa...sally pun selalu rasa macam tu...kadang benda simple je...mcm kawan sally hantar g stesen LRT@KTM lepas blk kelas hari ahad...tp rasa nak berterima kasih kat dia...mcm x terbalas jasa dia...ye la...sebab sally kan takde lesen nk drive...nak drive tu boleh...tp secara HARAM la...ekekeekek...lagipun kereta nya ade satu jer...kalau sally bawak...otomatik orang kat rumah patah kaki la takde kenderaan...^_^

ohh! tapi korang jangan jadi macam ni pulak...
|
|
|
V

sebab ramai sangat "kenalan" sally yang berperangai macam ni...alaaa...macam entry sedih ni...ni perangai "kacang lupakan kulit"..bila kat bawah mengemis...bila dah kat atas...sombong,bongkak...

notakaki : memang kadang-kadang rasa nak kasi tapak kaki jer kat muka sombong kau tu!

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

#Quotes again.

4:22:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

hopefully, I'm really that strong....dah nak masuk 4 tahun...kenapa aku masih tunggu kau...?

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

#Quotes

4:57:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

The Voice 3

11:28:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...

huhuhu...hari ni tak berapa busy sangat...boleh la nak update belog ni kejap!...eh,sape yang follow The Voice...? alaaa...realiti tv yang macam Vokal bukan sekadar rupa kat TV3 tu...tapi The Voice ni ade kat channel AXN...sesape yang ade Astro mesti tau channel ni...

sebab sally minat kat Adam Levine...alaaa...vokalis kumpulan Maroon 5 tuh...hehehehe...sebab Adam Levine one of the coaches selain dari Blake, Christina Aguilera & Cee Lo....actually realiti tv ni ade persamaan dengan realiti tv Malaysia, Mentor...cuma dorang kat sana tak kira hensem ke,cantik ke tak, kurus ke bulat...as long as sore dia sedap macam gula-gula kapas tu...boleh la jadi penyanyi...tak macam Malaysia, racist kan..?

actually,sesapa yang follow mesti dah tau sekarang dah sampai tahap final 3 dah...tapi team Adam semua dah eliminate...team Christina pun sama...tinggal team cee lo 2 orang,blake sorang...

hehehe...sebenarnya kan...tujuan tulis entry ni ni ajak korang vote Terry McDermott je...hehehe...ok! jangan lupa tau...

love & hugs..


notakaki : eh,sally tetap minat Adam Levine tau...^_^

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kasut !

2:36:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...
 

 
hari sabtu ni ingat nak g cari kasut la...sebab next week ade annual dinner kat office kan...

ade sape nak join @ teman tak..? hahaha...al maklum la sally ni tak ramai kawan...wee ~

ade idea tak nak cari kasut kat mana are KL ni..? selain dari TS, Sungei Wang...?

drop your comment .. thanks!! ^_^

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Hari-hari meeting, nak muntah aihh~

3:40:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

assalamualaikum...

pernah tak rasa ape yg sally rasa..? huihh...berderet hari nak meeting jadi bosan laa...rasa mcm nonsense je duduk...dengar...lastly takde ape jadi pun...eh..

sally kena jadi AJK utk Annual Dinner company...tu yg asyik meeting...pastu kerja atas meja ni tak bergerak sampai sudah...huhuhu....yang kena marahnya kita jugak aihh...

mmm...takpela...nak buat mcm mane...semuanya sebahagian dari kerja jugak kan...insyaAllah kalau kita buat yg terbaik dan dapat keredhaan Allah...mesti semuanya berjalan lancar...kan..? sape sokong..? weee~

GAMBATE!! GAMBATE!!
ok laa...nak g sambung buat kerja...nnt sally update lagi tau...psl g tgk movie semalam...okie..?

love & hugs!

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

setelah 3 bulan!

4:17:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...setelah 3 bulan...

akhirnya sally akan pergi tgk wayang! hehehe...lama nya x g tgk wayang..hehehehe...

terpulang la nak panggil kolot ke ape...janji sally dapat g tgk wayang hari ni !!


2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!