"Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com"

3:41:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

assalamualaikum disanaa...

hari ni sambil tgh blogwalking, ternampak dan terjengah dan tak tersengaja terjoin kak mia punya segmen...eh...byk pulak ter nyaa ek...hahahaa...


eh...haaa...kan dah tertepek banner tu...sila la join...tekan kat sini untuk join...tau...

task yg kak mia bg:
kak mia tanya berapa ramai follower?
419 orang yg superb!
kak mia terkenal dgn tagline nya yg macam ni...

psl tu each time org masuk blog dia mesti senyum jer...rasa senang hati...lagipun kak mia treat semua follower dia mcm kenalan rapat dia...kan kak mia kan...? kan?

ohhh...lagi satu...kak mia tanya ape yg sally suka dlm blog dia...actually,sally masuk blog kak mia...sebab kak mia one of PJJ student...so, dr situ sally gain inspiration utk sambung blaja jugak...and I'm doing it right now...sally pon dah jadi PJJ students and harap sangat dapat dean list mcm kak mia...kak mia kire sumber inspirasi la...at first rasa down jer nak sambung PJJ , tp bila baca pengalaman kak mia...terus mcm bersemangat gila nak sambung degree...and InsyaAllah nak sambung master dgn PhD!!

ok laa...kak mia kalau ade yg x cukup...kak mia bg tau ek...hehehe...

harap-harap ramai yg join...love & hugs!

You Might Also Like

34 comments:

  1. terima kasih ya sally.. sudi join segmen kak mia...

    semuanya ok tapi ada satu je yang silap.

    tagline Smile... Smile... Smile tu Sally linkkan ke http://www.mialiana.com.

    bila di klik tak keluar blog kak mia pun... huhuhu sedihnya.

    nanti buangkan . tu ya. takpe memang tak perasan . tu. nanti betulkan ya. tq... ;)

    ReplyDelete
  2. kak mia datang lagi (dengan muka tak tahu malu).

    dah check dan entri penyertaan lengkap. :) tq ya sally...

    ReplyDelete
  3. dah betulkan kak. nnt check blk yer :)

    ReplyDelete
  4. SELAMAT BERSEGMEN ..
    DATANG FOLLOW SINI DARI SEGMEN KAKMIA ..

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama...
    follow sini... ^_^
    comel header sally... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  6. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  7. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  8. membalas kunjungan...dah sertai dah ruangan kanak2 riang tu...huhu

    ReplyDelete
  9. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. BW+FOLLOW cnie #429. .:)
    dtg dr segmen sma.. jmput ke blog sy pula.. :P

    http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    gudluck.. :)

    ReplyDelete
  11. salam kunjungan dari segmen yang sama..done follow sini.. :)

    *eh, cantik & comel la header awk tu* :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  14. singgah dan follow dari segmen sama

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. hyeee.. dtg dr segmen yg same. btw.. dr kolej yg same ;) done follow :)

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. Terjah n follow , dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  18. Salam.. Emmymazli datang dari segmen yang sama dan menjengah kawan yang bertandang dari tempat kita... ^_^ TQ. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D
    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. salam... deno dari segmen yang sama dan folo sini... jemput la ke blog deno nanti ya... :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Salam kenalan & follow… sudi2 ziarah sini juga…>> http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh-mia.html :)

    ReplyDelete
  21. dari segmen yg sma .
    done follow u :)

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. BW sini dari segmen samaa...~~ =)

    comel ibu bear awak.. kite pon sayang mak kite.. hehe~

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  24. done folw..slm pknlan..
    dtg dri blog cik mia ^_^

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum..
    Follow dari segmen yang sama =)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  26. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. Singgah dari segmen sama.
    Follow sini.. #451

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

    mai singgah mai.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  29. Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  30. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  31. dari segmen yg sama :)
    jemput join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  32. SALAM,

    MAAF LAMBAT BW & FOLLOW...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!