KPM Beranang. (part 1)

3:12:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...actually, dah pukul 1.42am ni...tak boleh tido...tadi saje BW blog budak-budak kolej dulu...dah nak masuk 2 tahun sally grad dari kolej ni...tp biasa laa tempat jatuh lg dikenang, ini kan pulak...tempat kita menimba ilmu selama sepatutnya 3 tahun...hahhaa...paham-paham jela...

actually,best friend sally tak ramai...al-maklum la kan...budak kurang baik...hehehe...ohh...lagipun,sally banyak kwn lelaki berbanding perempuan...entah...sejak sekolah lagi mcm tu...err...maybe I'm not that gegurl-gegurl kan...yg pakai heals,mekap 3 inci...oppss...


ohh...yg ni apek...ehh...Robbani Razali...dia ni mmg mcm UHU stick...melekat aje...since sem 1 sampai sem 5+1...hehehe...dia ni pun tak ramai org nak kawan dgn dia...he's kind of sombong,ego,bongkak...susah nak describe..camne sally boleh tahan dgn dia..? entaahh...sally pun tak tau...mungkin sebab longkang-longkang mulut dia...tp kalau sally jer...dia mesti mengalah...tak larat nak lawan...hihihi...apek,rindu kau laa...janji aku nak pakai BB...nnt lambat sikit aku tunaikan yee...ohh, I miss you bro..lama gila tak hang out dgn kau!


ni time kami konvo,2011..the girl in red, she is my another half..min also one of the besties :)


ohh...the girl in white tudung,Hidayah...and beside her, she is my another half, Najmul Asyifa'..nak kenal yg mana dulu..? hehehe...let's talk about Hidayah first...or I just call her Dayah..sebenarnya,sally pun tak tau camne boleh rapat...but kitorang start rapat since sem 2...sejak-sejak dia ade poblem dengan...err...biarlah masa berlalu...dia pindah secara haram dalam bilik sally...since that,mkn,minum,sakit pening dia...jd masalah sally and vice versa...lagipun dia org kelantan..hehehe...satu kampung...ibu pun dah kenal dia...dah mcm anak angkat dia pulak...kami kongsi byk benda...and sebab kami ahli Peers...so,sally,syifa' and dayah...dah rapat since sem 1 lagi...


syifa' ni sally kenal time sem 1...tak rapat pun...msg kadang-kadang je sebab dia duduk blok lain kat asrama...tapi...kenapa rapat...sebab kami byk share masalah...share happiness...and persamaan kami...kami dua-dua hilang ayah kami...dia,masa sekolah rendah...sally...masa penghabisan cuti sem1...bayangkan mcm mana life sally waktu arwah papa meninggal...sedih...sedih sgt...time ni la dia byk bantu,bg nasihat, bg semangat mcm mana nak hidup dengan title anak yatim...sally tak tau...gaduh,sakit hati...makan hati tu dah biasa sgt...tp sebab makin lama,makin sally phm mulut ckp lepas dia tu...sally dah ok...da faham kenapa dia mcm tu...and actually,semua benda yg dia ckp...berasas...even kadang ramai yg x paham...ohh...semua BESTIES sally...kami kenal each other...termasuk Apek,Min...bukan sally dgn Syifa' je pegang title anak yatim...termasuk la Dayah...masa dia masuk kpm,dia baru kehilangan arwah mak dia...n ayah dia dah lama meninggal...mungkin sebab tu sally rasa bertanggungjawab menjaga dia, dan sebaliknya..


we always together...even though sorang dekat KL,Syifa' kat Penang...n Dayah,terbaling ke Sandakan...tapi...we love each other,and remember each other..

**end of part 1...to be continued....

You Might Also Like

4 comments:

  1. u already make my tears fall apart! :') thanks my dear. love u! sorry for everything.. . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alolololo..don't be..Namo sedih-sedih ye :)

      Delete
  2. bergambar dpan cermin memang wajib kan kalo keluar dgn best fren ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu je cara nak pastikan semua org dlm gambar kak..hehehe

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!