Jumaat yg SUPER HECTIC!

9:31:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...salam jumaat semua...sihat tak..? harap-harap sally sihat-sihat la semuanya yaa...ohh...hari ni baru berkesempatan nak update blog...lama sangat kan sally dah abaikan dia..kesian diaa...

eh, hari ni follower dah berkurang sorang...hihihi...dah kena remove dah sally...dia marah kot sbb sally x update blog...ala-ala mcm tak worth it la follow kan..?

eh...sebenarnya nak cakap...sally mmg super busy,superb hectic minggu ni dan minggu-minggu akan datang...yeahh...al-maklum la kan dah nak akhir tahun...akaun pun nak kena audit dah...
 
yes...duduk dekat dengan bos ni...all 4 of them...mmg sangat memenatkan...kejap sally...sally...sally...bg keja ahri ni,esok dah nak siap...kalau sikit takpe...ni...=.=" (tak nak mengeluh)
 
ok...sory tak dapat update panjang-panjang...
 
sebab..........
 
 


You Might Also Like

2 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!