16 November 2012 .

10:56:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...ade ape dengan tarikh ni..? emmm...22 tahun lepas pada tarikh ni ibu sally lahirkan sally...syukur alhamdulillah...dah genap 22 tahun sally hari ni...emmm...actually tak rasa nak update perihal ni...tapi rasa nak menangis pulak...

sebab ape..? actually...sally dah decide nak hide birthday sally kat facebook...and I did...bukan niat nak hide birthday...or nak bajet sedih ... sebab nya...sally betul-betul nak tau siapa yang ingat birthday sally...ni actually nak tgk,sape yang mengaku sahabat sally..yang ingat...*yang blogger x ingat takpe...no heart feeling

seperti yang sally fikirkan...none of them remember...ok, ni mmg sgt sedih...semua yg mengaku...BFF , kawan sampai mati...tu semua bullshit! is not that sally kemaruk sangat nak suruh dorang wish...but...ape yang korang bangga-bangga kan sangat mengaku kwn dunia akhirat watsoever...but the simplest thing pon susah nk ingat...

sedih mmg sedih...sangat...terkilan...luckily all the family member, office mate and ade unknown person yang ingat...honestly, sally sangat terkilan sekarang...and I really can't accept their apologies..I'm too sad...heartbroken...

#sory la terpaksa baca entry yang nonsense ni...kita boleh ingat orang, tapi kita x boleh paksa orang ingat kita...I'll keep that in mind...so, start on this state of time...sally takkan ambik tau pasal orang lain...I will just managed my life...and will never take care of anything that they do..

#thanks office mate

You Might Also Like

4 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!