10 Muharram

11:51:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...

hai!! lamanya tak update blog...tp jgn risau...entry korang semua sally baca...either komen or tak komen ajer...hehehe...jgn marah yupp...

eh, rasa baru jer kita sambut Maal Hijrah hari tu kan...tiba-tiba hari ni dah 10 Muharram...Hari Asyura...sape puasa semalam dengan hari ni...? sally x dapat nak puasa laa...badan tak sihat sgt...lately asyik selsema,kadang membawa sampai kena asma...tapi takpe! sally bersyukur sangat dapat hidup sampai hari ni...

eh, untuk malam ni ade orang buat tempahan nasi lemak mabelous ibu sally...hehehe...buat hantar ke surau katanya...sally pulak ambik tempahan buat agar-agar...syukur laa...walaupun tak dapat berpuasa...masak untuk orang yg berpuasa pun dah cukup baik kan...? tapi kalau puasa lagi berganda-ganda baiknya!!!!

this week takde la busy sangat...tp x berkesempatan nak update entry...al-maklum la dah jadi PJJ student ni...asyik bukak I-CLASS and buat assignment bila ada masa lapang...dulu masa banyak...tu yg update entry setiap 5 minit tu...errrkkk...hahahhaha...


ok,sape yang rindu kat sally tu...harapnya tak rindu sally dah...ok...

love and hugs! wassalam...

You Might Also Like

2 comments:

  1. lawat sally juga.. semoga cepat sembuh yaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak mia...dah sihat dah....alhamdulillah ^_^

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!