Pemenang Pilihan Ke-2 ( Holiday GA by Sally Samsaiman)

12:48:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments

ehemm...ehemmm...

assalamualaikum...

hehehehe...harap sally pilihan yang kedua ni mintak-mintak la dia dtg claim hadiahnyaa...macam yang sally cerita kat sini...sally bagi masa hingga 15 Oktober utk Aiman Aziz claim hadiah...tapi beliau tak berbuat demikian...so....now souvenir tu masih tidak berpunyaa! yeay...masih ade harapan utk 3 org short listed sally...iaitu...
  1. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  2. http://silenceprovince.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  3. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
mereka-mereka ni sekali lagi dah di review oleh sally... dann... pemenang pilihan kedua sally ialah...

*drum roll..


so,kepada cik Farisha...I'm begging you...pehliss la tuntut hadiah ni...hehehhe...kang sally x boleh tido malam pulak menunggu...if possible before 19th October 2012...

so,kepada pemenang...sila email details, (nama,alamat,henpon no & saiz baju) kepada sallysamsaiman@yahoo.com 
 
 
tak nak ke t-shirt ni..? tak best ek...?
 
p/s : kalau ditakdirkan dia tak tuntut hadiahh ni...sally akan pilih antara yg berdua tadi pulak sebagai ganti...tu pon kalau dia x tuntut la yer...ok?

You Might Also Like

1 comment:

  1. OMG!!!sye menang ke ni..cam tak caye je..hehe..thanks taw..farisha email skang jugak... :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!