PEMENANG : Holiday GA by Sally Samsaiman

9:25:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

assalamualaikum...

alahaii...maaf sesangat...semalam sally busy sangat kat office sampai lupa sangat nak update pemenang nyaa...sory tauuu! ohhh...btw thanks ye cik bintang sebab tolong update semalam...huhuhu...

alaaa...sekarang ni pun busy sangat...nak kena siapkan assignment...kerja kat office lagi...hadoii...buat ade perasaan menyesal dalam tidak sebab g bercuti sampai seminggu....pastu lecturer bagi assignment tak tauuu...

eehhh...korang bukan nak tau sally g mana pun kaannn...korang nak tau sape menang je kann...? so, lepas dah review satu persatu...errr...actually jawapan semua sama...so, it's difficult to me...aicehhh...hahahhaa...

so, yang sally rasa ade beza sikit ialah.....
tapi kaannn...sally x dapat bagi kat semua yang sally short list kan nii....sebab...sebab...alahaaiiii...byk sgt sebab nya laaaaaa.....so soooorrryyyy taauuuu...

akhirnya sally hanya dapat pilih seorang aje yang bertuah iaitu...


so, kepada lagi 3 orang yang sally short list kan tu...harap maap yer...next time sally buat GA lagi...jgn serik pulak nak joinn tauu...ohh...souvenir yang sally nak bagi tu ialah t-shirt...macam ni...

so,kepada pemenang...sila email details, (nama,alamat,henpon no & saiz baju) kepada sallysamsaiman@yahoo.com before Isnin (15Okt2012)...

p/s : kalau ditakdirkan dia tak tuntut hadiahh ni...sally akan pilih antara yg bertiga tadi sebagai ganti...tu pon kalau dia x pilihhh la yer...ok?

You Might Also Like

3 comments:

  1. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Uwaaaa :(
    Internet wa bengom 2 week so, x leh bukak blog cik sally. Wa harap Sally bagi hadiah tuuu. Muhun yaa. Hihi :-)

    ReplyDelete
  3. alaaa...sally dah terbagi kat org lain...sebab lama sgt dah..hhihihi...cuba lg next time! ^_^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!