Pemenang topup dari Sally from "Pemenang Contest My Awesome Blog by Hana Jalil & Hanaa' Daud"

9:35:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments

helo ! assalamualaikum...sally baru perasan ade sorang lagi pemenang yg masih belum bg details..hihihi...maafla kat 2 org pemenang tu yg dah berkobar bg details tapi belum sally tunaikan janji lagi...



kepada adik Hajar : 
sory laa...akak xtau nak cari kad kat mana dah...kat area umah akak semuanya masuk terus..hihihi .. nnt kalau dah boleh topup..inform akak..

kepada Arifah Lee :
huhuhu...sally baru perasan yg Arifah ade add sally kat FB...tp maafla...nk online limited je kat office...sila email kan je details kat email sally, sallysamsaiman@yahoo.com

kepada Fiqra :
kak sally topupkan hari ni ye...so, nnt kalau dah masuk...mohon la komen dekat chatbox akak or email aje kat sallysamsaiman@yahoo.com

ok! minggu ni minggu yg tersangat la super busy...maaf atas kelewatan...thank you ..

Lots Of Love,
Sally Samsaiman


You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!