Dia ni kucing ke haa....nnn...tuuu...?

11:22:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

assalamualaikum...actually kan...semalam masa masuk office...awal sgt...time tu sally sorang je yang ade...tibe-tibe ade dgr kucing meow-meow...seram sebab bunyi sayu jer...so,buat-buat takde pape...

menjelang ptg dengar lagi...sally tanya kat kawan sebelah...

Sally : wehh, ade dengar bunyi pape tak..?
Fiza  : mane ade...kau ni...
Sally : takde ke..? aku dengar bunyi kucing la...(time ni jugak la kucing tu nak diam)
Fiza  : dah la...aku takde dengar...buat keja laa!

err...sebab kan dia x dengar...so, sekali lagi terpaksa buat-buat takde pape.. =.=" 
*yeaa...mmg time tu seram!


hari ni..Jumaat...sore kucing meow-meow tu makin kuat...mcm nak roboh bangunan ni...kawan sally, Atid pegi jugak tengok...dalam store yg mmg tersangat jarang kami bukak...and....kami jumpa...


err...kesiann...dia sekor jer yang ade...mak or adik beradik lain tade...duduk pulak atas simen...kesian dia kesejukan..lapar lagi....sally pun bg jer la susu dutch lady full cream...tu pun amik kat kak Aiman...akak yg keja kat sini...n sally masukkan dia dalam kotak kertas A4...pastu letak kain buruk...kesian diaa...even sekarang sally masih lagi terfikir yg dia ni betul-betul-betul ke kucing...

kaki dia comel...macam pakai stokin...so,sally namakan dia, 'Socks'...hehehe...dia dah selamat sampai kat rumah...abg sally dtg ambik tadi...

p/s : korang rasa dia kucing ker?

You Might Also Like

7 comments:

  1. comel kan...? hihihi..kesian dia sejuk...lapar pulak tuu...nasib bauk dia menjerit tadi...kalo tak...mati la dia.. :)

    ReplyDelete
  2. nak kucing ni..
    comel nyeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. iMah : x bole la...hihihi...abg sally nak bela... :)

    ReplyDelete
  4. ely : hihihi...mmg...budak buncit ni gebu jer..hihihi...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!