Friday, August 10, 2012

Helo CBox , Bye Fibox !

assalamualaikum ...

xtau la kenapa...rasa macam dah lama sgt Fibox tu buat hal...asyik..."page not found" laa...ape laa...haaa ! last-last sally yang "not found" kan Fibox tuh...punya sakit hati kan...

so, say Hello to ...


haaa ! padan dgn muka si Fibox...dok asyik buat hal kan...adoi ! so, mari la mari chat dhn sally ..

^_^

4 comments:

  1. dah best guna fibox jd cam tu pulak..sadis betol la..dah la yg lain2 kena blocked kat opis ni...hrpkan fibox je la slama ni...tp hampeh jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally ni pun terpaksa deqla...sebab blog sally jadi hang aje...loading pon nak dekat setengah jam...haihh ~

      Delete
  2. dulu saya pun guna fibox..tapi d sebabkan 'not found' saya pun dah tukar p cbox..heee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe...sakit pulak hati kita ni...hehehhe :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!