Wednesday, August 15, 2012

Hari ni rasa pelik .

assalamualaikum... dah Ramadhan yang ke 26 kan hari ni...syukur alhamdulillah...dah ade ke yang balik kampung? sally insyaAllah akan menghala ke Kelantan Darul Naim esok petang sharp lepas balik kerja ! haaiii...penat mmg penat tp abg sepupu sally nak blk cepat...ikot kan aje laa...dah dia yang jadi drebar kan...
hari ni perasaan sally agak pelik...x tau nak definasikan sebagai sedih or gembira...mungkin jugak terkejut... mesti korang pernah dengar or mengalami ayat "bertepuk sebelah tangan"...sally pun pernah jadi dulu...entah...bersungguh-sungguh time tu tapi Allah kata bukan jodoh kita...tetap bukan kan...

hari ni sally dapat berita yang now, isteri dia dah mengandung.. dah nak masuk 5 bulan pon...anak lelaki...bila dia bagi tau sally, rasa macam-macam..nak senyum, nak nanges...nak macam-macam laa...hahahaha...mesti korang ingat sally jahat sangat kan...nak rampas laki orang...haipp ! tak laa...sally kenal dia dulu...pastu baru dia kawin..now, nak jadi ayah dah pon...

hahahha...had a crush on someone is very painful actually...lagi-lagi kalau mmg macam kita ni...bertepuk sebelah tangan... tp kawan-kawan sally kata, salah sendiri la...sebab selalu ingatkan dia yang kami ni best friend jer...takkan jadi lebih dari tu...haa...padan muko bila dah melepas...adeh ! hahahha...pape pun, 

kepada kawan baikku,
aku sentiasa doakan yang terbaik untuk kau...
dunia dan akhirat...

4 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!