Friday, August 10, 2012

5 Bestari after 5 years - Iftar & Reunion

assalamualaikum...

mesti korang terfikir...ape yng 5 Bestari nya..? kan? actually...ni kelas sally masa form 5...batch tahun 2007..now, after 5 tahun kami jumpa blk...bukan dalam tempoh ni tak jumpa...just jarang la...kalau jumpa pun...setahun sekali bila ada yang buat open house...or time dorang cuti sem for past few years...

so, tahun ni...majoriti dah grade...ade yang amik diploma, matriks yang dah masuk U and yang dah memegang segulung ijazah..so, sally selalunya yang akan jadi mastermind la...nak reunion ker...berbuka sekali ker...semuanya pass kat sally...sadis ! hahaha...tapi takpe la...janji dapat jumpa dengan dorang!!

ok la...meh sally nak tunjuk gambar sikit...ni ade yang g solat maghrib and ada yang dah blk...yang kami ni...dah solat...pastu sambung borak kat luar...ohh ! btw, kami iftar dekat JJ AU2, kat Kenny Rogers .. nasib la kami masing-masing amik quater chicken jer...kalau tak...haihhh...mau penuh perut woii ~ tapi Azwan, boleh habis half chicken...terbaik !





mmg best bila sekali sekala jumpa...byk betul benda nak tanya, benda nak cerita...belum masuk lagi yang teringat cinta lama..eh eh..
hahahha...korang ade buat reunion macam kami tak ?

p/s : malam ni Iftar rumah Dato' Nazir...segan la pulak !

No comments:

Post a Comment

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!