sape rindu sally ?

4:21:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

assalamualaikum!

lady bird tu tiada kaitan dalam ini cerita...hiiiii ~

hari ni malas nak buat WW...so nak buat short entry jer...
start keja lepas raya aritu on monday...tp suddenly computer corrupt plak...
aiseh ! dah la org byk benda nak update ni...sedih ! 
dah la keja berlambak...tapi x boleh nak buat pulak...

ni pun menumpang kasih dekat komputer kawan...sebab dia kena g site...hihihi...alhamdulillah la...ade jugak kesempatan nak online barang seminit dua...*seminit dua la sangat kan?

hahhaha...ok! got to go...
minggu depan sally update lagi banyak lepas cik komputer kembali sihat ^_^

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Hari ni rasa pelik .

4:01:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum... dah Ramadhan yang ke 26 kan hari ni...syukur alhamdulillah...dah ade ke yang balik kampung? sally insyaAllah akan menghala ke Kelantan Darul Naim esok petang sharp lepas balik kerja ! haaiii...penat mmg penat tp abg sepupu sally nak blk cepat...ikot kan aje laa...dah dia yang jadi drebar kan...
hari ni perasaan sally agak pelik...x tau nak definasikan sebagai sedih or gembira...mungkin jugak terkejut... mesti korang pernah dengar or mengalami ayat "bertepuk sebelah tangan"...sally pun pernah jadi dulu...entah...bersungguh-sungguh time tu tapi Allah kata bukan jodoh kita...tetap bukan kan...

hari ni sally dapat berita yang now, isteri dia dah mengandung.. dah nak masuk 5 bulan pon...anak lelaki...bila dia bagi tau sally, rasa macam-macam..nak senyum, nak nanges...nak macam-macam laa...hahahaha...mesti korang ingat sally jahat sangat kan...nak rampas laki orang...haipp ! tak laa...sally kenal dia dulu...pastu baru dia kawin..now, nak jadi ayah dah pon...

hahahha...had a crush on someone is very painful actually...lagi-lagi kalau mmg macam kita ni...bertepuk sebelah tangan... tp kawan-kawan sally kata, salah sendiri la...sebab selalu ingatkan dia yang kami ni best friend jer...takkan jadi lebih dari tu...haa...padan muko bila dah melepas...adeh ! hahahha...pape pun, 

kepada kawan baikku,
aku sentiasa doakan yang terbaik untuk kau...
dunia dan akhirat...

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Iftar at Swiss Garden .

2:54:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

short entry jer...

assalamualaikum...haiii...korang...harini encik bos yg baik hati
nak belanja iftar dekat hotel Swiss Garden...

suka suka !

tapi  xboleh makan banyak-banyak!

al-maklum laa...tengah makan herbalife kan..hahahaha...

tp hari ni x payah fikir boleh tak? hihikhik...

sebab Swiss Garden is full with ice cream and pudding !

esok baru update ye ! sekarang busy ! nak siapkan semua kerja before cuti raya seminggu..

lalalalalalala...♫ ♪♫ ♪

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

5 Bestari after 5 years - Iftar & Reunion

3:06:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

assalamualaikum...

mesti korang terfikir...ape yng 5 Bestari nya..? kan? actually...ni kelas sally masa form 5...batch tahun 2007..now, after 5 tahun kami jumpa blk...bukan dalam tempoh ni tak jumpa...just jarang la...kalau jumpa pun...setahun sekali bila ada yang buat open house...or time dorang cuti sem for past few years...

so, tahun ni...majoriti dah grade...ade yang amik diploma, matriks yang dah masuk U and yang dah memegang segulung ijazah..so, sally selalunya yang akan jadi mastermind la...nak reunion ker...berbuka sekali ker...semuanya pass kat sally...sadis ! hahaha...tapi takpe la...janji dapat jumpa dengan dorang!!

ok la...meh sally nak tunjuk gambar sikit...ni ade yang g solat maghrib and ada yang dah blk...yang kami ni...dah solat...pastu sambung borak kat luar...ohh ! btw, kami iftar dekat JJ AU2, kat Kenny Rogers .. nasib la kami masing-masing amik quater chicken jer...kalau tak...haihhh...mau penuh perut woii ~ tapi Azwan, boleh habis half chicken...terbaik !





mmg best bila sekali sekala jumpa...byk betul benda nak tanya, benda nak cerita...belum masuk lagi yang teringat cinta lama..eh eh..
hahahha...korang ade buat reunion macam kami tak ?

p/s : malam ni Iftar rumah Dato' Nazir...segan la pulak !

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Helo CBox , Bye Fibox !

1:56:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum ...

xtau la kenapa...rasa macam dah lama sgt Fibox tu buat hal...asyik..."page not found" laa...ape laa...haaa ! last-last sally yang "not found" kan Fibox tuh...punya sakit hati kan...

so, say Hello to ...


haaa ! padan dgn muka si Fibox...dok asyik buat hal kan...adoi ! so, mari la mari chat dhn sally ..

^_^

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday !

12:04:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

assalamualaikum...


hello UITM Shah Alam..

official date of becoming students : 4th August 2012

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai PEMENANG Miniature Perfume GiveAway !!

11:11:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments

lalalalalaaa...assalamualaikum...wee ~ hari ni khamis...sape tau ape sally nak bg tau hari ni ? sape tau?? haa...hari ni 2 August kan...means that...........yaaaa ! sally nak bg tau sape yang menang perfume dr sally ! kepada 4 orang yang bertuah...sila email details kepada sally dekat sallysamsaiman@yahoo.com...dalam tu sertakan --> NAMA, ALAMAT, NO TEL dan URL BLOG...ok ? kepada yang x dapat tu...xpe...lain kali ade rezeki sally bg lg byk,ok ? so...pemenangnyaa...*drum roll

jeng jeng jeng ...
drum roll lagi .....
:
:
:
:
:
:
:
:
:

PEMENANG PERFUME 1 :


PEMENANG PERFUME 2 :

PEMENANG VIALS 1 :

PEMENANG VIALS 2 :

OK...ni la semua pemenangnya...mana yang x dapat tu...jgn marah sally...marah en random...dia yg x pilih...ok? hihihi...ok la...next time sally bagi perfume pulak...bukan miniature dah...haa...excited tak? ok...thanks kepada semua yang join...doakan rezeki sally bertambah...nnt boleh la bg perfume lag...babai ~

*tempoh untuk claim hadiah sampai 6 August je...lambat tidak akan di layan ye...sebab nak memudahkan & mempercepatkan masa penghantaran!

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

SEGMEN : Tambah Follower Blog Sampai 1000+

12:20:00 PM Sally Samsaiman 27 Comments

assalamualaikum....huhuhu...bukak jer dashboard ade komen dari waalid...hihihi...kena join...nnt kena marah dgn waalid...wee ~ so, segmen hari ni ...



total followers sally sekarang : 335 orang

time for tagging tagging ..

27 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday !

10:45:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum ...


Snow Globe & Paris

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!