Senarai PEMENANG segmen : MY BFF !!

1:14:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Haiii !! assalamualaikum...mesti ramai yang tunggu keputusan untuk segmen yang sally buat utk bufday BFF sally kan...alaaa...segmen yang ni...haaa ! dah ingat ke tak ?? hihihi...ok ! jeng jeng jeng ... pemenang untuk segmen sally...ade 5 kategori kan !! meh tengok kat bawah nii !! sorry tau sebab ade sedikit pertukaran last minute...ampun-ampun sgt tau !!

 haaa ! so, semua kategori dah ade pemenangnyaa...yang mane x menang jgn la marah jangan sedih-sedih tau...hihihi...lain kali sally buat GA pulak ke... x pun segmen baru...tau!

:
:
:
:
:
:
:
:
:


chop ! hihihi...sally terasa bermurah hati pulak...emmm...sally sponsored lg 2 hadiah nak tak ? hihi...alaa...tapi hadiah biasa-biasa jelaa...nak tak ? kalau xnak pun sally tetap nak bg kat :
  1. http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html
  2. http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html 
mesti ramai nak tanya kenapa sally nak bg jugak kat dorang ... mmm ... alasan dia simple jer... sbb sally rasa dorang deserve to be win .. hihihi...yg lain jgn kecik ati tau...kalau boleh bg kat semua, dah lama dah sally bg!


so...kepada yang dah menang ! sila email kat sally, sallysamsaiman@yahoo.com dalam tu sertakan nama, url blog, no henpon & alamat kalau boleh dalam minggu ni laa...sesape yang x claim hadiah dia ! sally simpan buat pusaka ! :)

You Might Also Like

17 comments:

  1. xmenang pon.. xpe la..mmg xde rezeki kt sini kn.. congrats utk yg menang yer

    ReplyDelete
  2. yeaa..menang.tapi hadiah dia bertukar ek?

    ReplyDelete
  3. salam..dah email.. terima kasih.. xsabar nak dpt bantal tu

    ReplyDelete
  4. @hannah : sory sbb sally dah published pemenang baru hannah komen bg tau tukar url..

    @yasmin : ok ! dah received pon, a'ah...bertukar atas permintaan sponsor, mmaf yee :)

    ReplyDelete
  5. cik sally thanks pilih saya. saya dah send email :)

    ReplyDelete
  6. uwaa....kalah...heee...xpa...tahniah kepada yg menang k

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah :) thnx sbb pilih saya :D

    dh sent kt email...

    ReplyDelete
  8. Akak. Klau hntr kot fb boleh tak?

    - Eisya (http://clueless-lifeee.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html) -

    ReplyDelete
  9. @eisya sya sya : boleh je dik...hihihi...

    add akak or pm dekat fb : sally samsaiman

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah,thanks Sally sayang :)
    mai dah send email /

    ReplyDelete
  11. Tak jumpa pun kak. Akak add eisya lah @nur elisra eisya

    ReplyDelete
  12. saya dah send email dah
    tengs pilih saya sebagai pemenang
    murah hati betul sally . .

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Okay , tak menang lagi:'( Hummmmmm , mula2 dah agak dahh mesti tak menang punya:'( Btw , thanks buat segmen ni...

    ReplyDelete
  15. ✉ ¥ana Fauzi ✉ : jgn la sedey2...lain kali sally bg hadiah lg byk2 tau ! insyaAllah :)

    ReplyDelete
  16. dh dapat pon shawl...sory lupa nak inform..thnx yea:D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!