Jiwa Kosong *entry melampau dari segenap segi

2:55:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...
korang, seriously sally nak nanges sangat sekarang...sangat...sangat...actually, sally gaduh sikit dgn ibu semalam...sebab ibu asyik nak sebelahkan perempuan lidah bercabang tu...anak sendiri dia letak tepi...kadang sally sendiri x paham...kenapa...kenapa kena jadi camni....sebab ibu sendiri tau yang perempuan tu batu api, lidah bercabang...kira mmg sally f*ck gila la dia ! dah la menumpang rumah orang...tapi x reti sedar diri...kerja tak nak...dok bangun makan tidur...bukan sally nak mengungkit...tp sally penat keja sorang-sorang...at last, kena bg BIAWAK HIDUP tu mkn...sally x kisah nak bagi duit kat ibu...sebab ibu boleh je jaga sally dari kecik..but each time ibu tetap menangkan dia...dia bukan ade kena mengena dgn sally pon...setakat mak dia adik beradik tiri dengan arwah ayah sally...tu jer...anak dia dah lari...mak bapak buang dia...adik beradik ? jangan tanya la... keja tak nak, asyik makan ubat tidur...bangun, makan...mkn blk ubat and tidur...asyik kejanya, telefon orang sana sini...mintak duit...tau la camne manusia mcm tu boleh hidup kat dunia nii...entah...entah...


seriously, sally rasa tersisih sangat...sampai sally lari bawa diri duduk rumah mama tiri sally...sampai tahap camni sekali sally terasa hati...sampai kadang-kadang sally rasa macam sally yang menumpang kat rumah sendiri...sorry sgt korang terpaksa baca entry sally yang mcm x perlu ni...maaf sangat...tp dada sally dah macam nak meletup sebab asyik tahan...nak menangis, airmata pun dah kering...jiwa rasa kosong, ada ibu rasa macam takde...kali ni betul-betul rasa macam nak kena bawak diri sensorang...duduk jauh...jauh dari semua orang!



*hilang pahala puasa hari ni ...

You Might Also Like

2 comments:

  1. sbr lah.. setiah dugaan tu mesti ade hikmah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm...entah la...penat otak ni kadang-kadang fikir...nway, thanks ye =)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!