CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

10:59:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments

assalamualaikum...hari ni...sally update jer dashboard ! haaa ! terpampang la banner ni !

 

blog hazwan hairy ! hahaha...masuk aje la contest ni .. 
*org dtg ofis buat keja, kau masuk contest

ahhh...abaikan aje...sally nak jugak join ! actually bukan kejar hadiah tuh...tp support blogger...diorang penat buat contest,GA even segmen...cari sponsor ape sume kan...why not kita sokong and bantu dorang...hehehe...mana tau...kot-kot...MENANG ke kan...ehee ~

Q:
 Nyatakan kenapa anda suka masuk blog hazwan hairy?

A:
Actually kan...sally suka blogwalking...ok ! ni pengakuan...pes time masuk blog ni sbb tuan punya blog tinggal jejak dekat Fibox sally...hahaha...sally pun BW dekat blog dia...pes time tgk...dlm hati ckp,"nampak mcm kerek je mamat ni.."

first impression kan...tp org cakap, "tak kenal maka tak cinta" kan...haa! mcm blog hazwan ni... "tak baca maka tak kenal"...ternyata la kan...bila dah baca-baca older post dia...mmm..not bad...he was actually a great blogger .. dgn sume follower dia layan kan aje...byk gak info yg dapat...selalu godek part wordless wednesday...salu je ade gambar yg kadang tuh .. pelik, comel pon ye gak ... suka gila pos yg ni .. masih tertanya sampai sekarang...camne lak laa apam tu boleh jadi angry birds ?

hahahha...sebenarnya, nak jadi blogger bukan senang .. lagi-lagi bila dah byk follower, kita kadang-kadang tu jadi role model..jadi tempat mengadu...even kadang kite x kenal pon each other kan ?
tapi ape salahnya .. kembangkan silaturrahim...insyaAllah..

notakaki : dah x boleh beza ni entry luah perasaan ke contest...wee ~

You Might Also Like

17 comments:

  1. done follow u 214
    http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-eiqa-ain.html mari join sini..banyak hadiah menarik..!

    ReplyDelete
  2. terima kasih dari waalid

    http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/terima-kasih-pejuang-sekalian-300.html

    ReplyDelete
  3. thanks ! nnt sally jenguk GA tu yeee...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sally...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  5. tgh list entry anda..dan cari pemenang..gudluck..adacontest mega

    ReplyDelete
  6. thanks hairy...huhuhu...segan la nak masuk...header lgsg x cantik...

    ReplyDelete
  7. all the best :)
    niera saja jalan2 ke blog awesome ni :D

    www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  8. Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen sama..folo syg da.

    http://norzillasensei.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  10. datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal :)
    kte dri contest yg sme :)
    bw n flow here :)
    gud luck yer..:)
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  12. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^
    goodluck ^^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!