Antara Dua .

12:23:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

*entry ni perihal perasaan yang melampau...harap maafkan kalau terlalu gedik yee* 
 
 

pilihan antara dua...haihhh...kalau hati ni payah kan...sekejap itu yang dia suke...kejap lagi yang lain pulak yang dia nampak....haihh...kadang kan...terpikir...ada beza ke cinta, sayang, minat and suka ? mungkin yg tu kita sayang...yg lg 1 kita suka...ke just minat dan x mungkin jatuh cinta? 
mana mungkin hadir 2 cinta sekali...betul tak ?

sebenarnya kan...jodoh dah ditetapkan...tapi kite kena berusaha untuk cari atau biar masa yang tentukan ? actually kan...sally sendiri x pasti ape yang rasa sekarang ni...cinta ke? sayang ke? minat ke? or suka .. cuba cari penjelasan dekat sini .. tapi masih ragu-ragu...kena istikharah jugak la kan ?
 
 

eh, xpe...jangan risau...sekarang ni sally tgh nak bertungkus lumus nak dapatkan degree...yang lain-lain tu...tolak tepi...bukan tepi yang biasa...nun dekat penjuru pintu masuk umah anak jiran sepupu sally...haaa...cukup jauh tak ? ehee... ~

sally harap...dan sangat berharap yang sally cuma minat or suka...or to be exact...He will be my idol, nor more nor less...I really really really hope it turn that way..sebab...sally rasa bersalah...bersalah yang terlampau...rasa sangat jahat... haihh...tak terdaya nak terangkan...
 
 

SUKA adalah saat kau melihatnya kau
akan berkata, "Ia sangat cantik dan menawan." 
 
SAYANG adalah saat kau melihatnya kau
akan melihatnya dari hatimu dan bukan matamu.
 
CINTA adalah saat kau melihatnya kau
akan berkata, "Buatku dia adalah anugerah
terindah yang pernah Allah berikan padaku.."

so, sally yang mana ? and korang pulak yang mana ??


You Might Also Like

2 comments:

  1. Salam...kak, saya tak pastilah nak pilih mana satu..topup ke barangan? Topup tu berapa ringgit, barang tu barang apa? =D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!