Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500 .

11:05:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

hai ! dah 2 hari sally cuti dari join segmen or any giveaway...hahhaha...so malam ni nak join la yang baru...hhahahha...dah lama dah tau hari tuh...tapi x berkesempatan nak join...ehee...so, malam ni ade masa sebab xde cerita best dekat tv...so melangok la depan belog ku syg ni... ^_^


miss Z berceloteh
http://4.bp.blogspot.com/-pFArSNO4glQ/T5CyP3RWw_I/AAAAAAAAAKM/I6p3cY15ajM/s320/Untitled-1.png

ni la segmen yang diperkatakan sebentar tadi...hahahha...Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500...hahahha...belog sally bukan setakat bawah 500...100 org pun belom...ehee..segan laa...alahai ~


bilangan follower sally, ialah 96 orang buat masa ni...hihihi...

so, korang yang aman agak-agak followers bawah 500 org, boleh la join...mana tau kot bertambah ke kan...

btw, segmen ni tamat 12 june pukul 10 pagi yup...

You Might Also Like

11 comments:

  1. dari segmen yg sama . i follow youu :) hehe

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  2. dtg dr segmen yg sama:)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  3. dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
    MuinkSnikerdoodle

    tak salah kalau berkawan kan ;)
    My Facebook
    My Twitter

    ReplyDelete
  4. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..done follow u..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  5. salam,
    singgah sini jap dari segment yang sama.
    done follow awak
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com

    thank..

    ReplyDelete
  6. hi awak..
    dari segmen yang samalah...
    jom kita buat aktiviti follow-mengfollow..
    btw nice blog..

    http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  7. singgah balas sini dan follow sini jugak..salam kenal dr segmen sama. :)

    ReplyDelete
  8. hai, salam perkenalan

    datang dari segment yang sama

    membalas kunjungan

    http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    #dah tekan dh heartbeat awak..thanks

    ReplyDelete
  9. Hai. singgah dari segmen Miss Z. Sorry lambat BW. Done Follow You ! http://aarmirul.blogspot.com

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!