SEGMEN : MyBFF

2:00:00 PM Sally Samsaiman 45 Comments

AWAS!!! ni sticky post ye sayang-sayang semua =)
untuk entry terbaru sila la scroll ke bawah ...

syukur...lepas banyak join GA and Segmen ni...dapat makin ramai kawan blogger...rupanya ramai gila yang ade blog dalam Malaysia ni...mungkin out from 28 million...ade 50% yang ade blog kot ?

ok ! jom review Segmen baru...sally saje je buat utk sume blogger2...yang mana ade BFF yang korang nak kenalkan dekat blogger...segmen ni sally buat khas utk birthday BFF sally yang incoming ni ( cik Syifa' Azhar ) ...so, nnt dia yg akan pilih pemenang yee...ehh...I love you la bintang !


nama pun dah "My BFF"
banyak la kategori nya kan...maafkan la banner yg x cantik sangat tu...
tapi x kisah kan..?? kan..?? kan..??

now, syarat-syarat penyertaan :
  • Wajib follow blog cik sally, blog cik atid dan blog cik syifa'
  • Wajib follow blog dan page semua sponsor (hadiah terpulang kepada sponsor)
          1) like NsJ Lovely Shawls dan follow blog cik eyqa
          2) like Craft MairaDiana dan follow blog Craft MairaDiana 
          3) like KamiZuzi Sweetcraft dan add page KamiZuzi SweetCraft (yg ni optional sbb dah nak penuh)
  • Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ni.
  • Buat Satu Entry Bertajuk : "SEGMEN : My BFF". Dalam entry korang, masukkan gambar bff korang..if possible ambik dgn gambar korang sekali...
  • Tagkan sorang rakan blogger korang, pastu ajak dorang join jugak.
  • Nak promote segmen ni pon bagus jugak, tapi x de hadiah bagi Top refferal la ye kawan-kawan.
  • Siap ? Hantarkan link entry ke komen. Link seperti : sallysamsaiman.com akan diabaikan.
  • Tarikh mula pada 6 Jun dan tamat pada 26 Jun 2012 pukul 2pm.
hehehhe...even utk Top Referral takde hadiah...tapi utk BFF ade hadiahnyaa...kategorinya ade 5...
  • BFF paling Cantik
  • (1 winner - hadiah sepasang inner dan shawls dari NsJ Lovely Shawls)
  • BFF paling Comel
  • (1 winner - hadiah keychain/hp strap from KamiZuzi SweetCraft )
  • BFF paling Serasi
  • (1 winner - hadiah sepasang inner dan shawls dari NsJ Lovely Shawls)
  • BFF paling Best
  • (1 winner - Voucher 5% dari Craft MairaDiana+1 tudung bawal printed)
  • BFF paling Sweet
  • (1 winner - small pillow from KamiZuzi Craft )
tunggu ape lagi ? senang je kan syarat-syaratnya...so, moh ler join ye kengkawan ! yeeeee...

*hadiah akan sentiasa di update...terlebih sponsor la pulak...hihihi...yg mana yg dah join tu xpe...stick to korang punya post jer :)

You Might Also Like

45 comments:

  1. nak join, tp saya xtau la sape yg plg bff dgn saye, hehe.. kawan kat U ka, kat matrix ka, kat Skul ka, semua sayang,,haha

    ReplyDelete
  2. hihihi...x kisah la @trah zain...pilih sorang...eheee...nk masuk semua pon xpe...satu entry sorang :)

    ReplyDelete
  3. hai sis!join ni!:D

    http://queenloveking129.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  4. Mai join nie tauuu :)

    http://missobsesi.blogspot.com/2012/06/segmen-mybff.html

    ReplyDelete
  5. wah menarik ni...

    http://opzzpinky.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    kan da join hehhe

    ReplyDelete
  6. http://cikharty88.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  7. takpe ke kalau BFF kita tu bukan blogger ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe @ain afifa...xkisah pon...jnji korang punya BFF :)

      Delete
  8. Yana join tau , nah link nya:

    http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    Yana telah di-tag oleh cikmai , bestt segmen nih , kpd BFF blog ni , harap sye leh menang , heeee:) Tak comel mana pun , omey sikit jerr , k,perasan plak daa :) Btw , thanks sbb anjurkan segmen bestiee ni:D

    ReplyDelete
  9. Saya Join !

    http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  10. saya join :)

    http://2.bp.blogspot.com/-ehNqdCN2MBA/T9GdVshlp7I/AAAAAAAAASE/BNX7FtN0fvo/s1600/DSC00831.JPG

    saya harap boleh menang . sebab perSAHABATan kami terlalu utuh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis, please bg link utk entry ni ye...hihihi...

      sbb ni link utk gambar jer ...

      Delete
  11. ayut datang sini! :)
    ayut join segmen ni ea.smga ada rezekinya.amin.
    Cik Shifa' Azhar.happy birthday utk kamu nnt!

    http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  12. http://justforfund.blogspot.com/2012/06/segmen-mybff.html

    Hana join :)

    ReplyDelete
  13. Iera join tauu :D

    http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  14. http://eisya-watever.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html


    Eisya join

    ReplyDelete
  15. haallooo kak !! saya puwn join kontest akak nie, tpi kak saya minta maaf lah kalo gambar yang saya letak tu lebih dari satu, sebab saya tak tahu pun nak letak berapa gambar . hheehhee . kalo bole jgn tolak penyertaan saya yerr kak . :|

    http://apy-ahmasa.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  16. asalamualaikum..nur join yer
    http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/06/segmen-mybff.html

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum...effah nk join....:D....segmen nih menarikj!!^_^
    http://effahsimplygirl.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  19. Eh , astaghfirullah . Salah . Yang ni sepatutnya :

    http://clueless-lifeee.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    Sorry sekali lgy

    ReplyDelete
  20. Akak , saya join :)

    http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    hope menang :D

    ReplyDelete
  21. http://kpoppers-bloggers.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    Psst! saya xdpt nk ikut syarat yg Like FB tu sbb sy xde FB. Harap Maklum

    ReplyDelete
  22. saya join

    http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html
      join jugak sis..:)

      Delete
  23. salam sis..miera join jugak..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  24. salam... sy join =)

    http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  25. Salam. nak tanye. pic tu boleh edit tak? ke nak original je? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @cik jeyha boleh je yangg...xkisah camne2 pon... :)

      Delete
  26. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  27. saya join :D


    http://numberoneofsyaa.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  28. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html
    join join join
    harap ada rezeki :)

    ReplyDelete
  29. http://lamanbudakkecik.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    hehe, join jugak yee @Sally Saiman :)
    saje-saje mencuba kalau baik alhamdulilah.

    ReplyDelete
  30. saya join...nk tunjuk satu dunia...bff yg plg terbaik n plg tersyg



    http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  31. saya joinn! <3

    http://chentaeyqa.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  32. saya join jugak....
    http://cintasampaisyurgaabadi.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  33. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/segmen-mybff.html

    ReplyDelete
  34. http://realitihidupsaya.blogspot.com/2012/06/segmenmy-bff.html

    ReplyDelete
  35. http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    saya joinn !!
    hehe

    ReplyDelete
  36. http://kimamoo.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    rajinnn kema join :p

    ReplyDelete
  37. hai.. join this segment :)
    http://maggisedapselalu.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  38. join..
    http://ceritaedohayra.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  39. tersilap bagi link. maaf! harap masih diterima :'(


    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  40. boleh saya tahu siapa pemenangnya ?
    nak ucap congrate ni~~
    hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!