Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

3:21:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

eceehhhh...sejak-sejak dah pandai join segmen ni...selalu aje join segmen...so, hari ni nak join segmen dari Mizz Ninie yg suka lappy dia ... hihihi

so syarat yg telah ditetapkan :

1. Follow Blog MizzsNinie, CikMun dan DrFara.
2. Like Page MizzsNinie dan DrFara.
3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '.
4. Tampalkan banner diatas di dalam entry anda.
5. Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang giveaway ini.
6. Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak diterima*
ok ? no 1,2,3 done!
 now syarat no 4..

tag 5 blogger n pastikan dorang tau .. so, aku nak tag :


done ! n yang last sekali...komen dekat entry cik ninie .. 

x kisah la menang ke tak...saje nak join masuk kontes n bykkan kenal dgn blogger-blogger...hoyeah!!

till then, assalamualaikum...babai =)

You Might Also Like

6 comments:

  1. thanks tag dini , goodluck sally :)

    ReplyDelete
  2. hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama
    join jgk

    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    GUD LUCK:)

    ReplyDelete
  4. salam kenal...singgah dari GA yang sama.. done follow u..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini.. good luck :D

    join segment ni gak :D

    http://www.amercorner.com/2012/06/segmentnama-saya-superbcantikdan-cunss.html

    ada hadiah menarik ditawarkan.

    jum, penyertaan adalah terhad :D
    300 orang sahaja. sekarang dah ramai yang join. saya takut awak tak sempat pulak kan :D

    follow saya gak kalau sudi lah yer :D saya follow sini :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!