Contest : Kami BFF(!)

12:31:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

alahai ! assalamualaikum ! hihihi...hari ni join satu contest...hahahha...nak gelak pon ade jugak...sebab sally buat segmen My BFF tp yg sally g join contest org...hahhaha...dah takkan nak join segmen sendiri kan ?? hahahha...sah2 la menang nnt !

so, Contest ni...sally pertaruhkan gambar "Kongsi 59"...sound creepyy haa ? ...xdelaa...ni nama group kitorg jer...kongsi 59 ni diambil dr dorang yang duduk serumah...and kitorg2 ni yang lain2 dah dimasukkan...actually xdela seramai yg dalam gambar...ade certain just OC (Orientation Committee) tp semua Kongsi 59 mmg oc laa...ok dah dah bebel..meh kite jenguk syarat-syarat dulu...mcm bese...tepek banner dan linkkan ke entry beliau..


 
now, gambar yg sally pertaruhkan ! max 3 gambar yee =)
 
ni masa lepas kami berpenat lelah jadi AJK orientasi .. seminggu tidur 10 jam...amacam ?

even penat...still g jugak mandi sungai tuh !

dapat bodek pengarah, jalan-jalan dekat melaka yoo ~   

 dah like & follow semua...dan tag seorang rakan blogger...sally pun tag laa syifa'

so...simple !

You Might Also Like

3 comments:

  1. singgah sini dari segmen yang sama. done follow :D jom singgah blog sy :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

    ReplyDelete
  2. good luck ye :) sy follow awk.
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

    ReplyDelete
  3. semoga berkekalan . .
    amiin . . .
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html
    saya dah lama follow sini

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!