Ahad =)

10:14:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

hari ni ahad...ok! kesian korang sebab asyik baca post contest dgn GA je kaannn? hihihi...currently menanti nak tgk CSI : Miami...tapi ade sorang kawan fb yg post pasal konsert kenangan Sudirman...hurrmmm...actually xde la minat sgt...tp bila pikir2 kan...Sudirman ni mmg byk jasa dekat KL ni...lagu2 dia pon sering membanggakan Malaysia...as the same as P.Ramlee, kaannn? walaupun dia dah 20 tahun meninggal dunia...means that time tu aku baru umor 2 tahun...mmg xla aku nak kenal dia kan...tapi sama jugak macam P.Ramlee....even dia meninggal dah lama...tapi org still agungkan dia...macam Sudirman...


patriotik kan dia? ade ke yang  mampu bangga dgn negara sendiri macam dia? budak sekarang,,,kalau dgr lagu Negaraku pon boleh gelak-gelak...patriotik korang time dapat cuti time 31 August je kan ? aku pon bukan la bangsa patriotik sangat...tapi...insyaAllah aku bangga dgn Malaysia... =)

notakaki : Al-Fatihah utk Allahyarham Sudirman n P.Ramlee ..

You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!