Absolute Chocolate by Secret Recipe

10:50:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments


ellooo~ assalamualaikum sume...arini kan, sally g teman kawan sally lunch dekat Dapur Penyet...restoran yg jual ayam penyet tuh...sebelah dia ade restoran secret recipe...so, kawan sally pun nak beli kek untuk adik dia sbb adik dia dok asyik mintak aje...sally pun macam dah lama x makan kek...I meant kek secret recipe laa kan...kalau kek yang buat sendiri tuh dah biasa sangat...

Absolute chocolate ni...kek baru...lepas kek creme brulee tuh...tgk dari tekstur pun mmg sangat absolutely 100% chocolate...dia x muak sangat...just nice laa...btw, mmg harga per 1 slice cake dah naik ek ? sally tgk xde pon yg harga below than RM7 dah sekarang...


ohh...btw ! absolute chocolate ni mmg sgt la absolute delicious tapi jgn lupa...harga per slice juga sgt la absolute expensive ! it was RM10/slice yee...xde la RM7 ke RM8 ...RM10 ye...kadang x paham ape yang mahal sgt...tp dah sedap kan...hadap kan ajer lerrr ~ haaa...sape2 yg dah gaji tuh, boleh la pegi try...

You Might Also Like

2 comments:

  1. waaaa.. mcm sedap je.. >.<

    ReplyDelete
  2. sedap tu sedapp...tp lemah kat harganyaa laa ~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!