Segmen tambah followers sampai beribu

10:22:00 AM Sally Samsaiman 37 Comments

hai...hai...elehhh...
cari publisiti la tuh...
heeehhhh...jangan la gitu ...ni first time nak bergedik2 masuk kontes bagai2 ni...saya x bersalah...
hahhaha...
so, segmen ni dibawa khas oleh :


sebab nak join...saje nak kenal dgn blogger-blogger yang lain...lalalallaaa ~

Syarat - syarat penyertaan:-

1)Follow blog ni dan like fanpage 
(done)
2)Buat entri bertajuk 'Segmen tambah followers sampai beribu'  
(done)

3)Copy banner dan linkkan ke entri ni. 
(done)

4)Sertakan tarikh bila korang start berblog. 
tarikh yang actual x ingat...tapi dlm early Feb 2010

5)Tag rakan korang supaya mereka join dan tell mereka yang korang tag mereka.
(Tak wajib)
 
Buat masa sekarang Sally nak tag pada:-


You Might Also Like

37 comments:

  1. hi awk.
    pka pon join jugak tau.
    jom singgah blog pkaa..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

    tq :))

    ReplyDelete
  2. http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    CEK LINK ENTRI AWK SINI ! KALAU BETUL KOMEN TAU!

    ReplyDelete
  3. singgah sini..jom lepak2 follow2 blog itew lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. done following, jgn lupe follow jugak :)

      Delete
  4. hyee . dari segmen yg sama . done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  5. hye2 ! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. done following...follow me back ok ?

      Delete
  7. golek2 sini . ehee


    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow cik nisa sambil golek2 jugak :)

      Delete
  8. salam sally..
    iela dari segmen yg samer..
    snggah blog dia yg purple nie.. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..
      follower yg ke 250 tu cik sally :)

      Delete
  9. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang same
    http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  12. hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama . follow sini :)

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  14. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama..
    salam perkenalan dari dya..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

    ReplyDelete
  16. hello dear..
    wewit..wewitt!
    ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...

    follow ke 52!!

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    "Segmen tambah followers sampai beribu".

    ReplyDelete
  17. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama sambil follow
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  19. hai ! aina terjah sini dari segmen yg sama :D + follow
    http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. datang dari segmen yang sama!
    done follow you(56#)please hit me back k!^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu

    ReplyDelete
  21. ASSALAMUALAIKUM…

    BONDE DARI SEGMEN YG SAMA DAH FOLLOW AWK :)

    DAN MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN
    TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

    ReplyDelete
  22. dtg BW dr segmen yg same. follow sini. 58. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  23. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  24. salam kenal. dah follow awak.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  25. Dtg dari segmen yang sama
    Done follow

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

    ReplyDelete
  26. dtg follow sini..follow mia balik ye,

    http://damiaraisha.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  27. miss z datang sini

    jangan malu-malu datang blog miss z ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!